torstai 28. elokuuta 2014

Verhoilukangas


Vihdoin sain tehtyä kaupat kahdesta nojatuolista, jollaisia olen havitellut ihan tolkuttoman pitkään. Vasta sunnuntaina päästään hakemaan ne kauan himoitut ja huisin hienot 50-luvun tuolit. Nyt on sitten päänvaivana verhoilukangas, mitä tuoleihin käytettäisiin... Aika monet valmistajat ja jälleenmyyjien valikoimat on käyty läpi. 

Nämä kaksi ylintä mieluisaa kangasta on kankaita.com sivustolta. Ihan huikean hyvä verkkokauppa muuten! Kankaista oli todella runsas ja kattava valikoima ja kaikista kankaista oli mm. kuvat erilaisissa huonekaluissa käytettynä, mikä oli ihan loistava homma. 


Ja sitten nämä ikiaikaiset suosikkini tapettien puoleta: MissPrint 



Little Trees ja Dandelion Mobile kuosia löytyy valmistajalta myös kankaana... 


Siinä sitä sitten onkin miettimistä näiden herkkujen välillä. Miss Printin puoleen aika vahvasti kääntyy tässä kohtaa ajatukset, mutta sitten se väri!? Aluksi mietin siltä kantilta, että värin pitäisi olla koiran kestävä. No ei sellaista olekaan, kun kotona on tumaa ja vaaleaa karvaa valtoimenaan ja kaikessa tummassa näkyy vielä ihanasti pippelitähmä tahrat herra Patriksånin jäljiltä... Tuolien istuinosiin tulee siis samasta kankaasta tarranauhalla tai nepparilla kiinnitettävä pestävä suojus. Nerokasta vai mitä, mutta ei se kyllä poista sitä ongelmaa, että keltainen vai turkoosi...  pikku puut vai puhalluskukkaa... 


4 kommenttia:

  1. Kyllä olisi vaikeuksia minullakin päättää...kiva nähdä lopputulos!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä tässä malttamattomasti itsekin odottelen, kun han saan pähkäilyt pähkäiltyä :)

      Poista
  2. Vaikea valinta. Irtopäällinen on hyvä ratkaisu. Täytyypä kurkata tuonne kangaskauppaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan tuska vaikea ja moneen kertaan jo ajatukset muuttuneet ja taas muuttuneet...

      Poista

Kommenttisi lämmittää mieltä kovasti :)