keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Mitäs mää olenkaan tehny... osa1
Jotain sitten kuitenkin on saatu aikaiseksikin tässä viime aikoina... 
Korvakorujen säilytysjärjestelmä syntyi huutavasta tarpeesta. Korvikset on aikaisemmin viruneet vaan jossain purkissa ja sitten niitä on saanut sieltä penkoa ja kaivella. Ei järin käytännöllistä! 


Olen joskus ostanut kirppikseltä pieniä pitsiliinoja ja pitkään miettinyt mitä niillä sitten tekisi. No jostain se ajatus sitten lähti itämään ja eipä muuta, kuin tuumasta toimeen. Maalasin vähän käytetyn taulunpohjan, eli ikuisiksi ajoiksi keskeneräiseksi tuomitun maalauksen mustalla maalilla. Pitsiliinan asettelin nuppineuloilla paikolleen ja sitten harsin kärjistä ja suvanteista liinan taulupohjaan. Siihen on sitten helppo ripustella korut pitsin reikiin ja yhdellä silmäyksellä näkee valita mitä tänään korvaansa ripustaisi. 


Säilytysjärjestelmän synnyttämisestä voimaantuneena starttasi myös korupaja käyntiin pitkästä aikaa. Mulla on nuo korvikset hiukan tavallisuudesta poikkeavia tuon lukkosysteemin puolesta. Omissa korvissa kun on pikkuiset tunnelit, niin tuolla systeemillä saa ripusteltua korut roikkumaan paikoilleen. Se antaa mahdollisuuden hauskoihin variaatioihin, koska korussa voi olla myös takana jotain muuta, kuin taustapala tms. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi lämmittää mieltä kovasti :)