keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

Matkamuistoja ja kuumeiluaMaailmankartta taulumuodossa löytyikin aika nopeasti ja sen enempää etsimättä eräältä kirppikseltä, missä myydään myös isoja julisteita. Selailin kuvia vähän sillä silmällä, että josko toimiston seinälle jonkun kivan kuvan löytäisi. Sitten löytyikin sellainen vintagemainen kartta, millaista olen miettinyt canvastauluna ja vähän katsellutkin sillä silmällä sellaisen tilaamista. 

No nyt ei tarvitse tilata, kun julisteesta syntyi köyhän miehen naisen canvastaulu... Kotoa löytyi vanha sisustustaulu mikä ei ole enää mieleen ja sattumalta juuri oikean kokoisena. Juliste oli muutaman millin suurempi ja reunat sai taitettua sivuille. Ideaalitilanne olisi ollut, jos reunat olisivat yltäneet ihan kunnolla yli, mutta ihan siistiä jälkeä tuli, kun teippasin ne taitteet maalarinteipillä. 
Ehkä se canvastaulu vielä joskus tulee hankittua, mutta tähän sopii tökkiä matkakohteiden päälle nuppineuloja siihen saakka.

Viime reissun matkamuistot ovat myös asettuneet omaan purkkiinsa. Hiukan meni suunnitelmat pieleen matkan teeman mukaisesti, kun en saanut risteilyltä tuotua hiekan murenaakaan. Haitilta koitin tuoda pari lusikallista, siis sen verran, kuin nyt kengissäkin jo kantautuu, mutta sinne ne jäi läpivalaisuun, kun siirryttiin takaisin laivalle. 

Turha sitä sitten on enää manata, sillä tämä Ormondin rannalta tuotu hiekka ja dollarista kyhätty origamivene kuvaavat ihan täydellisesti matkaa ja kohdetta. 


Seuraavalta matkalta ei tulekaan uutta purkkia vaan tuo alimman kuvan alin puteli saa vaan uuden vuosiluvun kylkeensä. Sitä tässä kuumeisesti odotellessa.... 

4 kommenttia:

 1. Matkakuumetta selvästi! Hyvää on kiva odottaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika kovasti polttelee, kun jäi tuo aurinkokiintiö pahasti vajavaiseksi viime reissulla..

   Poista
 2. Nuo matkamuistosäilykkeesi ovat hieno idea ja tosi kivan näköisiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah, saanen lainata tuota termiä jatkossa! Matkamuistosäilykkeet, niitähän ne tosiaan on :D

   Poista

Kommenttisi lämmittää mieltä kovasti :)