maanantai 15. joulukuuta 2014

FL/Y


Kartellin FL/Y valaisin pääsi vihdoin paikoilleen, kun muutaman viikon odottelun jälkeen se saapui tehtaalta. Naurattaa edelleen hulluna... Kun me siinä avattiin pakettia ja sieltä paljastui ihan kraappeentunut surkimus niin kauhea kiukkuhan siitä iski. Hyvä, etten siltä istumalta hypännyt autoon ja lähtenyt ajamaan Vepsäläiselle. Ihan hyvä tosiaan, että en lähtenyt, koska alkujärkytyksen jälkeen isäntä hoksas, että siinä on suojakalvo päällä... TAMPIO/T

Kupu on läpikuultavaa muovia ja halkaisijaltaan 52cm, eli kärpänen on aika kookas valaisin, mutta sopii, kuin nakutettuna tähän meidän olkkariin. Värivaihtoehtoja on toistakymmentä ja vähän jännitti, kun piti kuvan perusteella valita oikea sävy. Onneksi meni oikein ja tämä vaalean sininen on juuri se oikea.



Aivan ihana valisin ja olen muuten tosi tyytyväinen, mutta alempi kuva kertoo pikku miinukset... Mukana tullut lamppu on vähän turhan kirkas, mutta eiköhän siihen jostain löydy vähän himmeämpi. Yhtään en osannut ajatella, että millainen pölynkerääjä tuollainen muovikuuppa voi olla! Kuva on otettu n. 1h asennuksen jälkeen... Naarmujakin siihen tulee ihan mahdottoman helposti... ei kannata siis toistamiseen koittaa imuroida sitä harjasuulakkeella!! 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi lämmittää mieltä kovasti :)