keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Parempaa säilytystä


Näin on näppärästi meillä ratkaistu menneiden vuosien kirjanpidon säilytys... Herran papereita on muutenkin joka paikassa levällään, eikä vähiten pitkin keittiön pöytää ja saarekkeen ylätasoa. Ne paperit ja kansiot saivat kyytä, kun tyhjensin yhden keittiön isoista vetolaatikoista ja siirsin kaiken sinne. Setvikööt niitä sitten, kun sen aika on, mutta enää ne eivät oleskele ruokapöydällä. 


Kirjanpidolle löytyi nopeasti säilytysratkaisut, kun tämä perusparannusten pyörremyrsky alkoi jyllätä. Sängynaluslaatikot käytiin ostamassa ja tyhjensin toimiston vierassängyn alusen kaikesta roinasta, mitä sinne oli kertynyt valtavan koirankarva ja pölykokoelman lisäki. 



Sivupöydälle löytyi uusi kerniliina suojaaman laatikostoja väriroiskeilta ja tuollainen näppärä kirkas muovisuojakin vielä kernin suojaksi. Nyt voi taas silmä levätä, kun kaikki paikat eivät ole levällään kaikkea ylimääräistä Haluaisin ehkä vielä toimistoon uuden maton ja jostain sellaisen muovisen lattiaa suojaavan alustan työtuolin alle... Ihan kiva tuo virkattu räsymattokin kyllä on ja varsinkin, kun se on taas puhdas ja pesty. 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi lämmittää mieltä kovasti :)