keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Syyskuussa



Syyskuu on suhahtanut hujauksessa ja en ole ehtinyt tai jaksanut luoda ajatuksia tänne blogin suuntaan, mutta nyt on ryhdistäytymisen paikka! Tässä alkusyksyn kohokohtia: Syyskuun alussa käytiin viikon reissulla Kreetan Hersonissoksessa ja paikka oli todella hurmaava huimine maisemineen. Unohdin kameran lentokentälle autoon, joten ei tullut kauheasti kuvattua, vaikka ihan suht kelvollisia otoksia puhelimellakin sai.



Sitten me käytiin katsomassa 2vk ikäisiä pikkuisia lapsenlapsia... Meidän Ruinoraunosta tuli siis isä tuossa kuun vaihteessa ja pahnueeseen syntyi 4 poikaa ja 1 tytön tyllerö. Ihania paksuja marsuja olivat kaikki ja meillä on ilo päästä vielä seuraamaan lähemmin yhden poikasen kakaran kasvua ja elämää, kun hän muuttaa kohta puoleen kaveripariskunnan hellään huomaan. 



Mahtavasta ja käsittämättömän vähämatoisesta tattisadosta on nautittu olan takaa. Tattia on pakkasessa ja kuivattuna ihan valtavat määrät. En ole ikinä ennen nähnyt noin suurta herkkutattia, missä ei ollut madon matoa, kun usein ne pienetkin on ihan kaluttuja. 

 
Viimeiset ja komeimmat daaliat ehtivät vielä kukkaan, eikä viime yön pikku halla ollut onneksi niitä nitistänyt. Nyt pitäisi sitten vaan haalia inspiraatiota syyshommiin... Sipulien istutusta olisi suunnitteilla ja nämä juurakot ja muut mukulat pitäisi jotenkin saada talvisäilöön. 


6 kommenttia:

 1. Kauniit reissumaisemat, näköjään. Kreikan saaristot on niin ihania paikkoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä olen ollut ihan myyty sen viime syksyisen ensimmäisen kreikan matkan jälkeen :)

   Poista
 2. Ihania palleroita. Tateilla on mekin herkuteltu. Upea tuo oranssi daalia. Me oltiin viitisen vuotta sitten Kreetalla, mutta totesin jälleen kerran olevani enemmän kallellaan tuonne Espanjan suuntaan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ei olla koskaan oltu manner Espanjassa... Kanarialla kylläkin ja sinnekin ollaan kohta puoleen taas menossa. Pallerot alkavat jo näyttää ihan koirilta :) Tuossa ovat enempi marsuja..

   Poista
 3. Ehdinkin jo ihmetellä sun "katoamista" blogilandiasta :) Kiva kuulla sinusta! Upeat reissukuvat ja nuo mustat palleroiset ovat niin hauskan hellyttäviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä on niin aikaansaamaton, kun on kaikkea muuta kiirettä... Tekee ihan hyvää välillä pitää taukoakin, niin sitten on taas uutta intoa täynänsä :)

   Poista

Kommenttisi lämmittää mieltä kovasti :)