sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Selvät sävelet
Nyt on uuden ruokaryhmän osalta suunnitelmat tehty, tai no ainakin pöydän osalta. Tuolien kohdalla on vielä pientä pohdintaa ilmassa ja ehkä jopa hienoista erimielisyyttä. Itse haluaisin vanhat koulutuolit ja nimenomaan nämä Kurt Hvitsjön 1955 suunnittelmat tuolit. Isku on ottanut tuoli 50:n uustuotantoon, mutta haluaisin alkuperäiset koivuvaneriset. Toinen osapuoli, ei ole järin innoissaan ajatuksesta, mutta katsotaan... 

Toinen vaihtoehto olisi vanhat pinnatuolit, mitkä hivelee myös silmääni ja menisi ehkä paremmin läpi myös siipalle.Sitten olisi tietenkin Domus tuolit, mutta 6 tuolia vaatisi lottovoiton... 


Sitten se pöytä... Olen pohtinut vaihtoehtoja erilaisten pukkijalkojen ja muiden ratkaisujen välillä ja päätynyt viereiseen Tebian valmistamaan malliin. Meinaan kuitenkin teettää koivusta jalat puusepällä, koska haluan siihen pieniä muutoksia. Homma on edennyt jo siihen pisteeseen, että olen saanut alustavan tarjouksen jaloista ja paria muuta tarjousta odotellaan vielä. 

Pöytälevyksi olisi tulossa filmivaneri valkoisella pinnoitteella. pöytälevyn ei pitäisi olla kovinkaan kallis, mutta saapi nähdä onko sen hankinta vaikeaa. Tutkailujen perusteella sellaista olisi kyllä saatavilla ja hinnasta riippuen haluaisin pöytälevyyn hieman viistetyt reunat. 

4 kommenttia:

 1. Kivat tuolivaihtoehdot. Noista on kyllä vaikea valita. :) Meillä on työtuolina tuon koulutuolin näköinen tuoli, mutta siinä istuinosan reunat kaartuu ylöspäin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mulla melkeen räjähtää pää, kun en osaa päättää pinnatuolien ja koulutuolien välillä..

   Poista
 2. No onpa selvät – ja tarkat – sävelet! Helppoa on, kun tietää, mitä haluaa :) Hieno ruokaryhmä tulossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näin mä toivon ja uskon, että siitä tulisi ihan mielettömän hieno :)

   Poista

Kommenttisi lämmittää mieltä kovasti :)