sunnuntai 17. elokuuta 2014

Killuttimia


Kesän aikana on tullut värkättyä jokunen uusi korvispari. Näitä tulee nykyään käytettyä päivittäin ja repertuaaria täytyy olla, että voi fiiliksen ja muun värityksen mukaan valkata mieleiset. 


Tällä hetkellä ei mitkään kiiltelevät kivet tai muut juhlavat ulkomuodot oikein napostele, vaan kirkaat värit ja puuhelmet koottuna mahdollisimman isoksi killuttimeksi.


Nämä renkaat ovat ihan ehdoton suosikki, koska en ole tämän "levikesarjan" takia käyttänyt renkaita vuosiin. Sitten sain vihdoin visioitua, miten toteuttaa vähän boho- tai etno-henkiset korut. Lukitus on hieman vielä hakusessa ja tuossa alimmaisena vähän vilkkuukin turkoosi-ruskea pariton rengas, minkä kumppani katosi johonkin Ruissalon hiekoille musiikkijuhlien tiimellyksessä. Onneksi sitä saa tehtyä uuden, kun vaan viitsii.  


 Valikoimaa tosiaan on...


6 kommenttia:

 1. Herranjestas miten monet killuttimet :D Siitä tosiaan saa valita joka päivä eri korvikset sen mukaan, mikä fiilis on :)
  Mä tykkäsin eniten kelta-violetti-mustista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keltanen ja violetti on kyllä räyhäkäs väriyhdistelmä niin vaatteissa, asusteissa ku sisustuksessakin :D

   Poista
 2. On siinä mistä valita :)
  Itsellänikin on varmaan satoja korviksia, mutta yleensä käytän vain muutamia. Pitäisikin vähän päivittää valikoimaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Korut vaan kiertoon ja uutta tilalle, niin löytyy taas mieleisiä :)

   Poista
 3. Kivoja killuttimia, tykkään noista sinun väriyhdistelmistä! Minusta tuollaiset itsetehdyt tai jonkun tekemät ovat niin lämminhenkisiä ja aidon tuntuisia ja niitä on tosi kiva yhdistää esim. neuleiden kanssa. Etsin meidän paikallisesta Taitokorttelista usein uusia asusteita ja koruja ja usein löydänkin mieluisia.
  Tervetuloa lukijakseni, Susanna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käsityöläisten korut korut on kyllä ihania!! Pitääkin alkaa taas pitämään silmät auki, kun aika pienellä operaatiolla saisin niistä korviksistakin itselle käyttökelpoisia. Mahtavia oivalluksia kyllä tulee vastaan silloin tällöin :)

   Poista

Kommenttisi lämmittää mieltä kovasti :)