sunnuntai 9. lokakuuta 2016

Vintin esittely


Kohta lähdetään jatkamaan purkuhommissa ja itselläni on edessä yläkerran vanhojen tapettien repiminen. Yläkerran pohjapiirros on muuten ihan paikkansapitävä, paitsi wc on suurempi ja vaatehuoneeseen kuljetaan vessan kautta. Ihan hyvä ratkaisu se on on ollutkin, koska vessa ei ole mitenkään suurensuuri tälläkään hetkellä.


Yläkerran aula on ihan kivan kokoinen tila ja sille löytyy varmasti pätevä käyttötarkoitus sitten joskus. 


Porraskuilu sijaitsee keskellä asuntoa ja on auki yläkerran aulaan. Portaat ovat hyvässä kunnossa ja tammiaskelmat eivät ole pahemmin kuluneet. Aulan kaiteet vaihdetaan todennäköisesti lasiksi ja muu ehostus on vielä mietinnässä.


Makuuhuone on reilun kokoinen ja lattiapinta-alaa on n. 17m2. Huonekorkeus yläkerrassa on myös ihan hyvä, eikä tunnu siltä, että pitää varoa päätään. Vintin tapetit poistetaan ja seinät maalataan. Joskus myöhemmin sitten voi laittaa tapettia, mutta tässä kohtaa en jaksa alkaa niitä miettimään. Eiköhän se sitten ajan myötä selkene mitä halutaan. Makuuhuoneen muovimatto lähtee myös ja tilalle tulee lautalattia. 


2 kommenttia:

  1. Onnea uuteen kotiin! Tai remppaan nyt ens alkuun :) Portsa on kiva alue! Tuun moikkaa sit ens kesän pihamarkkinoilla ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos ja tuu ihmeessä moikkailemaan :)

      Poista

Kommenttisi lämmittää mieltä kovasti :)