lauantai 25. helmikuuta 2017

Concrete effect


Taas on korkattu itselle ihan uusi pintamateriaali concrete effect. Pinnoite jäljittelee raakaa betonipintaa ja näyttää tosi hyvältä omaan silmään. Tätä onkin tulossa aika runsaasti uuteen kotiin. Molemmat vessat kuorrutetaan concrete effectillä ja koteloituihin porraskaiteisiin tulee myös samainen pinnoite. 


Pienen pattiotsaisuuden ja alkujännityksen jälkeen homma sujui ihan leikiten. Patin sain otsaan siitä, että jauhe ei sekoittunutkaan kunnolla, kun menin laittamaan veden jauhojen päälle. Kunnon porakonevatkulista huolimatta, jauho pamppaantui osittain kerrokseksi purkin pohjalle, enkä tajunnut sitä heti, vaan ehdin jo aloittaa levityksen. Kauhealla paniikilla sitten sekoittamaan soppaa uudelleen ja olin ihan varma, että nyt meni hommat piloille. Eipä hätää, tämä ei ole kovinkaan tarkka työstövaiheiden venymisestä, kunhan ei ihan korpuksi pääse. Eikä myöskään mitään näkyviä saumoja tule, vaikka jostain syystä ei ihan koko aluetta saa levitettyä yhdeltä istumalta. 


Mutta jos totta puhutaan, niin olen ihan pommin varma, että tämän saman efektin saisi aikaiseksi jollain vetonitilla tai muulla tasoitteella ihan lähes ilmaiseksi. Harmittaa, kun ajatus ei tullut mieleen aikaisemmin, kun olisi voinut kokeilla johonkin testilevylle asiaa... 560€ concrete effect jauhoihin, primeriin ja lakkaan verrattuna 15€ tasoitteeseen +joku pintalakka, niin ei olisi tarvinnut montaa kertaa miettiä, mitä laitetaan. 


Keittiö alkaa olla kodinkoneita ja vetimiä vaille valmis. Tänään saatiin välitilan laatat ja alaovet paikoilleen. Myös vetimet on pätkitty oikeisiin mittoihin ja vahattu. Jospa huomenna saisi kokonaisuudesta jo jotain parempaa osviittaa..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi lämmittää mieltä kovasti :)