maanantai 22. kesäkuuta 2015

Koiramainen juhannus


Viime juhannuksena me tehtiin vähän koiruuksia ja lähdettiin vain pikku pikku retkelle... Palvelusväki oli ajellut kuulemma pari tuntia pitkin saarta, kunnes haukansilmillään olivat havainneet meidät reippaat lenkkeilijät. Ja nyt sitten ovat ilkeyksissään estäneet yhdessä suhaamisen kauhealla kalteriportilla!

Väittävät että ollaan niin ressukoita, että itsekseen ei lähdetä mihinkään ja sikse me saadaan suhata vaan ihan yksin. Harmittaahan se hulluna, kun joutuu toisen ilakointia katsomaan kaltereiden takaa... Ei me päästy edes juhannuskimppua poimimaan, kun ihan luvallakin pihalta poistuminen muka laajentaa turhaan reviiriä!?Niin on pienellä koiralla surkeaa, että ei ollut edes leluja mukana ja metsän antimilla piti itseään viihdyttää. Ihme hysteerinen se piika, kun alkoi panikoida, että käpy lipsahtaa kurkkuun ja siihen loppui sitten sekin hupi.. 


Tähän saakka saa ehkä ihan vähän luvalla mennä, mutta aika äkkiä alkaa huutelu ja viheltely, jos hetkeä pidempään kiinnostaisi maisemia ihailla... Kauheasti sääntöjä ja rajoittamista on ollut, mutta siitä huolimatta on riemua ja vauhtia riittänyt. Ihan kaiken huipuksi palvelusväki valmisti kuolaa valuttavia herkkuja. Yhtään ei saatu edes maistaa, sillä Pimsu on muslimi tai jotain, eikä saata syödä lainkaan porsasta. Sen kuitenkin sulatti joten kuten, kun tarjolla olikin ihan ihka aitoa einesruokaa, mitä meille ei olekaan ikinä ennen annettu. Juttuja on kuultu suussa sulavista napposista, mutta aina on pitänyt tyytyä vain perunaan ja hevosen tai lampaan lihaan... Tämä oli kuulemma poikkeus ja jos ei mene varpaat kellään ruvelle, niin ehkä jatkossakin saadaan mökillä nautiskella napposia. Se olis ihanaa!!!


4 kommenttia:

 1. Tommoset kalterit on kyl syvältä, vaikka kui olisivatkin teijän/meijän parhaaks. Joo. Toivottavasti napposet ei aiheuttannu haittoja ja saatte niitä herkundaaleja jatkossakin. Ilosta kesää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin meni napposkokeilu eikä edes Pimsua närästänyt :D

   Poista
 2. Jussiseikkailut koirien vinkkelistä, hauska postaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus tekee hyvää katsoa maailmaa vähän toisin silmin :D

   Poista

Kommenttisi lämmittää mieltä kovasti :)