lauantai 19. marraskuuta 2011

Details

Scarface Aurora aka Pimu
Arkku Intiasta

 
Olen taputellut itseäni olalle useampaan kertaan sen jälkeen, kun sain pikkuisista räsymatoista ommeltua nämä tyynynpääliset. Oikein ihmetyttää miten sellaisen idean sainkin ja ennen kaikkea miten hyvät niistä tuli, niin visuaalisesti, kuin funktionaalisestikin :)  Toinen uusi ja yllättävä ihastuksen kohde on tuo Pimun alla oleva isoäidinruuduista tehty filtti. Isäntä sai sen joltain mummelilta ja meistä se oli melko karsea, kunnes koin valaistuksen. Nyt sormet syyhyää päästä sommittelemaan värejä ja tekemään lisää torkkupeittoja ihan omin käsin..
Olohuoneen pöytänä toimii vanha (ainakin kauppiaan mukaan) Intialainen arkku ja ihastuin kovasti noihin lootuksen kukkia esittäviin puuleikkauksiin. Arkku löytyi Ylhäisten sisustustehtaalta, missä on tosi laajasti vanhaa ja uusvanhaa kalustetta ja tietenkin kaikkea muutakin kivaa.
Alla näkyy vähän vanhasta Kiinalaisesta satulatuolista, minkä löysin Booknäsin Turun myymälästä. Boknäsillä on Kiina mallisto ja myytävät kalusteet on vanhoja, mutta kuitenkin alle 100 vuotiaita, koska sen vanhempia ei saa tuoda maasta. Ai niin ja muuten nuo pikku kivet ovat Forum Romanumilta ja olen saanut ne kaverilta tuliaisiksi. Toivottavasti sitä pääsisi ihan lähivuosina hakemaan ihan itse niitä lisää.6 kommenttia:

 1. Noi matot on hauskoja. Meilläkin niitä löytyy lapsilta kaksin kappalein, kun pukki toi viime jouluna. :)

  Niin ja tänne jään kurkkimaan vastaisuudessakin!

  VastaaPoista
 2. Mulle iski oikeen räsymattovimma ja oli pakko ostaa työhuoneeseenkin omansa :) Mutta siitä huoneesta myöhemmin, kunhan saan rojektin johonkin mallille siinäkin tilassa... Nyt täytyy pörhältää katsomaan mitä ihania juttuja sulta löytyy!

  VastaaPoista
 3. Sulla on nyt klikatun linkin värinä musta. Hukkuu taustaan. En meinannut huomata osasta postauksista, että missä kommentit kohta on. :)

  Meilläkin oli kesällä räsymattoja vähän siellä täällä. Ne on ihania!

  VastaaPoista
 4. On nuo räsymatot vaan niin ihania!
  Eikä koirissakaan mitään vikaa ole ;)

  VastaaPoista
 5. Huomasin itsekin, että väri on pielessä.. yritin muuttaa ja yritän uudelleen...

  VastaaPoista
 6. Ja osasinkin :D Räsymatoista sen verran vielä, että hotsittais tehdä koirille räsymatosta patjan päälinen, mutta visio on vielä hakusessa..

  VastaaPoista

Kommenttisi lämmittää mieltä kovasti :)