lauantai 19. marraskuuta 2011

Tunnelmaa tupaan


Siitä se idea sitten lähti.. Nimittäin uudesta televisiosta. Kokonsa puolesta joutuu olemaan vähän oikealla syrjällä, eikä keskellä seinää, kuten aikaisemmin. Eli seinä oli laitettava uusiksi. Töllö saattaa päätyä seinälle, kunhan saan vision uudesta tasosta. Mielessä siintää valkoinen pelkistetty taso minkä alla on reilun rouheat teollisuuspyörät... Ongelmana on vaan nuo kajarit ja niiden sijoittelu, koska haluaisin pitkän tason tyyliin reunasta reunaan.


 

 Uusi tumma seinä teki heti tilasta kotoisamman :) Yritin tuossa kovin selvittää mikä tapetti oli merkiltään, mutta eipä auttanut googlaaminen, joten pitänee kysäistä Ninalta Sisustuksen G:stä, jotta mikä tuo oli. Tapetti on kuitenkin mustalle kankaalle käsityönä tehty olki/kaisla mattoa muistuttava ihanuus.
Omaan erittäin vahvan mieltymuksen Aasialaisia kulttuureja kohtaan ja mielessä on kytenyt parikin vuotta hyödyntää tyyliä jotenkin sisustuksessa. Tästä se sitten lähtee etenemään. Pylväslamppu onkin ollut jo vuosia tuolla toisessa nurkassa, mutta nyt se löysi paikkansa tuosta kulmasta. Jotain muutakin pientä on jo ollut entuudestaan käytössä, kuten tuo rakkaalta ystävältä saatu valkoinen japanilaistyylinen vati. Aasialaispainotteinen sisustus on aika vaikea, jos ei halua mitenkään kauheasti korostaa sitä koriste-esineillä ja muilla liian ilmeisillä elementeillä.  Itseasiassa isäntä antoi sattumalta ihan uuden näkökulman asiaan hankkimlla valtavan perinteisen klapikorin. Eli meillä on nyt sitten hakusessa fuusiosisustus; Suomi romantiikka kohtaa Aasian...

3 kommenttia:

 1. Hei!
  Oletko jo löytänyt tapetin alkuperän?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eijffingerin tapetti ja mallisto löytyy studio decorin sivuilta :)

   Poista

Kommenttisi lämmittää mieltä kovasti :)