sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Mehndikivi


 Ei näköjään riitä ihmiselle paperit, kangas ja nahka, kun täytyy alkaa kiviäkin töhrimään.. Mehndi kuviot viehättävät ihan valtavasti mun silmää siinä missä monet muutkin jutut tuolta Aasian suunnalta. Mehndi tunnetaan ehkä paremmin hennatatuointina, jota on alunperin tehty mm.Intiassa, Pakistanissa jne.

Tällaisen yhtäkkisen inspiraation iskiessä tulos ei ole mikään paras mahdollinen, kun ei ollut saatavilla tarpeeksi pientä pensseliä tai tussia. Jälki on vähän karkean puoleista ja jollain ohuella tussilla olisi saanut kyllä huomattavasti paremman lopputuloksen. No siinä se inspiraatio nyt kuitenkin on purettuna ja kivi lepäilee tuossa "Aasia-alttarilla".
10 kommenttia:

 1. Näyttää kauniin tyylikkäältä. Eiks kiven pinnassa saa vähän rösösempää jälki ollakin? Toimii!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kai se saa olla sellanen ku siitä tulee :) Mulla oli vaan vähän herkempi ja tarkempi visio, mutta mitäs siitä!

   Poista
 2. Nettimartta sen jo sanoikin, kiven pintaan rösöt sopivat kivasti :) Ihana Aasia-alttari sulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko se kai sitten on uskoa :D Pitäähän ihmisellä olla joku kohta kodissa, mitä katsomalla voi paeta todellisuutta..

   Poista
 3. Ihana! Mäkin haluun! Yläasteella mun somalikaverit väsäs näitä kaikkien käsiin ja ne oli kyllä tosi kauniita. Toimii kyllä tosi hyvin just mustana kivessä. Mistä ihmeestä mä nyt kiviä kaivan lumen alta :/... Musta toi jälki näytttää tosi siistille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sä tykkäisit varmaan ihan kauheesti veljen vaimokkeen tatuoinneista :) ne on kaikki tehty mehndi-tyylillä. Keväällä sitten laitat kuvakivi tehtaan pystyyn ;)

   Poista
 4. Hieno! En ymmärrä, miten tuo vielä voisi olla parempi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos :D Se on kato se visio mikä on ollu aluksi... Mutta kivahan siitä tuli, muutenhan se olis vähin äänin kätketty johonkin pihan perukoille ;)

   Poista
 5. Hieno tosiaankin, mahtava idea! Tässä sen taas näkee, että itse saattaa olla superkriittinen omia tekemisiään kohtaan, vaikka on juuri aiheuttanut useissa muissa ihmisissä ison wau-efektin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kaikkea sitä päässä viriää, kun on vähän luppoaikaa :D Itsekriittisyydessä kyllä on puolensa ja puolensa..

   Poista

Kommenttisi lämmittää mieltä kovasti :)