sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Kapsäkei
Tein tuossa jo ihan alkuvuodesta tutustumismatkaa Kiinan kauppaan aka verkkokauppa Aliexpressiin. Kiinan kauppa on tullut tutksi kaveriporukan himoshoppaajien keskuudessa ja on ollut ahkerassa käytössä. Kas mikäs sen mahtavampaa, kun mikään ei maksa juuri mitään ja kaikkea on tarjolla maan ja taivaan väliltä, ilman postikuluja. 


Ensimmäiset tilaukset kohdistuivat käsilaukkuihin, koska niistä on aina huutava pula. No mulla on ihan oikeasti pula, kun olen hieman myöhäisherännyt käsilaukkujen keräilyyn... Omassa suosiossa on aina ollut ja on tietenkin edelleen hippisäkit ja kangaskassit, joita löytyy kaikissa väreissä. Joskus sitä sitten vaan herää tilanteeseen, ettei joka paikkaan oikein voi mennä pussukka olalla, vaan pitäisi olla jotain tilanteeseen sopivaa. 

4 laukkua viidestä olivat ihan tosi hyvät, mutta sen yhden saa melkein laittaa suoraan roskiin, kun materiaali oli niin heikon oloista keinonahkaa, ettei tule kestämään. No ei muutamalla eurolla voi kovin ihmeellistä aina odottaa. Nämä muut kassit maksoivat sellaiset 10-15€ 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi lämmittää mieltä kovasti :)