lauantai 21. maaliskuuta 2015

Kevätkauden avausBlogin puolella on ollut kovasti taas hiljaiseloa... Yleensä se tarkoittaa sitä, että on jonkinlainen kooma päällänsä tai niin kova kiire ettei ehdi muuta miettiä. No nyt on ollut kiire enkä ole kauheasti ehtinyt kamerankaan kanssa hääräilemään. Itseasiassa oma kamerani on juurikin palautunut 3 viikon Thaimaan matkalta ja sen ajan käytössäni on ollut kaverin  kamera. 


Vihdoin kevätauringon douppaamana sain aikaiseksi tarttua kameraan ja ihan huumassa olenkin kuvaillut, kun objektiivi osoittautui ihan loistavaksi. Tänään piti siirtää kuvia koneelle... en osannut! Siksi sitten tätä postausta piristää kiitokinkkujen hammashuoltohetki jostain menneisyydestä. Kuvat saan siirrettyä, kunhan saan kameran takaisin ja eiköhän tämä meno tästä ala kiihtyä, kun on kaikenlaista juttua vireillä. 


Häh!?


 Auringon mukana on  taas iskenyt tuttu kevätmania. Päässä virisee ideoita ja tulevaisuudensuunnitelmia oikein isolla kädellä.. Pinterestin kansiot täytyy kaikenlaisesta kutkuttavasta ja tuunausideoista. Ihan ensimmäisenä pitää nyt ne nojatuolit purkaa ja viedä verhoilua eteenpäin ja sitten olisi vuorossa takakopin vanhan senkin kunnostus. 

Puuhakasta sunnuntaita kaikille! Itse saan tosin pönöttää huomenna klo 8-20 työelämän piirissä. 


1 kommentti:

  1. Tsemppiä työpäivääsi! Suunnitelmia tosiaan pyörii päässä tähän vuodenaikaan :)

    VastaaPoista

Kommenttisi lämmittää mieltä kovasti :)