lauantai 30. toukokuuta 2015

Voi kukkia!

 Nyt niitä sitten on kaikki paikat pullellaan... Ihania kamalia voikukkia. Nurmikko ei ole hetkeäkään siisti, kun voikukkien varret liiskaantuu leikkurin alla maatamyöden ja nousevat sitten taas heti pystyyn. Sitten ne tietenkin kasvavat pituuttakin huimasti nopeammin, kuin nurmikko.

No eipä auta, kuin nauttia näistä nurmikon pikku auringoista, kun ei niistä eroonkaan pääse. Kun olis sen verran aikaa, että saisi edes kukkapenkit raakattua...

Jännityksellä odottelen, että mitä mahtaa ruukkuihin kylvetystä kesäkukkaseoksesta ilmaantua. Pahasti ne näyttää kyllä rikkaruohoilta, mutta yrittänyttä ei laiteta ja kukka se on perunallakin. Kaunis kukka itse asiassa onkin.2 kommenttia:

  1. Voikukat on kuvissasi tosi nättejä pikkuaurinkoja. En mäkään silti niitä kukkspenkkeihini huolia.

    VastaaPoista
  2. Meillä alkaa nyt vasta hiljalleen voikukkien valtameri iskemään, se on tuossa kesäkuun puolivälissä yleensä parhaimmillaan/pahimmillaan. Tämä on sikäli hassua, että kaikkialla muualla täällä päin voikukkapellot ovat jo aivan keltaisenaan, mutta meidän tontille se tulee vähän jälkijunassa. Voikukille on onneksi käyttöä, kun niitä syötetään kaneille joita tällä hetkellä löytyy 12 kpl - kyllä ruokaa uppoaa! :-)

    VastaaPoista

Kommenttisi lämmittää mieltä kovasti :)