sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

Huussissa


Juhannusviikolla aloitettiin huussissa pikku pintaremonttiprojekti ja eilen homma tuli päätökseen uusien mattojen myötä. Huussi on ollut tosi hyvä ja toimiva Kekkilän kompostoivan käymälän ansiosta. Kaveripariskunnan mökillä tehtiin ulkovessaan remppa viime kesänä ja siitä tuli niin hieno, että iski ihan pakottava tarve tarttua toimeen myös täällä Lomakalliolla. 


Maalia seiniin ja lattiaan oli tietenkin Ihan selvä juttu, mutta jotain vinkeetä halusin siihen yhdistää. Törmäsin kotona isännän vanhojen Aku Ankkojen joukossa Mustanaamioihin ja siitä se ajatus sitten lähti...


Eipä ole joka mökillä Mustanaamio-hyyskää!


Panelin päälle laitettiin kovalevy ja siihen olikin sitten helppo liisteröidä eri kokoisia strippejä. Mietittiin mahtaako liisteri pitää kokonaisuuden kasassa, vai pitääkö se vielä lakata. Nyt on ollut kyllä niin kosteaa ja kaikki palaset on paikoillaan, joten liisteri riittänee.


Syksy tekee tuloaan ja (hyi kauhia!!) vähän pohdittiin jo valaistustakin. Ikeassa on Ihan super mainioita aurinkokenno valaisimia ja ostettiin kokeiluun tuollainen kupoli ja niitä hankitaan useampi lisää tässä myöhemmin. Sisälle huussiin on sellainen valosarja, mikä on vielä asentamatta. 

Seuraavaksi onkin sitten vuorossa ulkopuoli, mikä alkaa olla jo melko rapistunut...


8 kommenttia:

 1. Tosi hieno, kiva nähä erillaisii huusseja ja niitähän löytyy. Meillä on vaaleensininen ja käsin maalattuja kukkia seinissä ja tiety keiju tauluja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) miten mä en ole lainkaan yllättynyt kukista ja keijuista :D se on kaikessa sisustuksessa hienoa, kun ihmisillä on erilaisia tyylejä ja ideoita.

   Poista
 2. Hieno paskhyys. Vielä rullatelinen niin valmis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se onkin tosiaan vielä pohdinnassa, kun olisi pari vaihtoehtoa mielessä :)

   Poista
 3. Hyvin onnistunut hyyskän remppa, nättiä tuli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :D kyllä siellä kelpaa nirsojenkin nyt asioida :D

   Poista

Kommenttisi lämmittää mieltä kovasti :)