lauantai 11. heinäkuuta 2015

Ah! elämää ja pioneja


Heips vaan! Kuvaaminen on jäänyt tässä viime viikkojen aikana aivan minimiin ja sitä myöden myös postaaminen. Karseat kelit eivät ole houkuttaneet laittamaan nenää ulos ja ne ainoat kesäpäivät vietin Ruissalossa musiikkijuhlilla remuten. Huikea viikonloppu ja sen jälkiseuraamuksia on podettu nyt koko viikko... ei ole vanhaksi haluumista! 


Ollaan vietetty niin paljon aikaa mökillä, kuin vaan mahdollista ja kotona on mennyt paljon kaunista ohi. Pioneissa on ollut ensimmäistä kertaa useampia nuppuja ja niiden puhkeamista on tullut jännitettyä aina kotona piipahtaessa. Nyt kukkii ja olen niin iloinen, että pääsin näkemään monen vuoden odottelun jälkeen nämä ihanuudet.  


Toivon mukaan ensi kesänä vielä tavataan pionit... Tässä on nimittäin suuria suunnitelmia... Olisi tarkoitus laittaa ensi keväänä, niin pian, kuin mahdollista, Kuusilehto myyntiin... Päätös aiheuttaa ristiriitaisia ajatuksia, mutta lopputulos on kuitenkin ilon, helpotuksen ja odotuksen puolella. 


Meillä on vuosia kytenyt ajatus, että haluaisimme joskus jossain vaiheessa ostaa isännän vanhempien omistama mökki. Nyt se joskus sitten tuli nopeasti ja yllättäen eteen ja sen vuoksi on jouduttu tekemään isoja päätöksiä. Tämän hetkisestä kodista luopuminen tulee eteen väistämättä, koska mökin ja valtavalla pihalla varustetun omakotitalon pitäminen on sulaa hulluutta. Eikä se tietenkään olisi taloudellisestikaan mahdollista. 

Jotta sellaista täällä meillä...


4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Sitähän se on... Melko jännittäviä juttuja monella tapaa.

   Poista
 2. Kaiva ylös ja vie ne kotiin. Tietty. Jää ihana muisto paikasta. Eihän noista voi luopua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei voisi mitenkään luopua! Mulla on niin mahtavia kuunliljojakin, että ahistaa niistäkin luopua. En vaan tiedä mihin niitä sitten siirtäisi, kun mökillä ei ehkä menesty ja isolla todennäköisyydellä uuteen kotiin ei pääse vaihtamaan ihan läpystä..

   Poista

Kommenttisi lämmittää mieltä kovasti :)