sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

Mökkikauden avaus


Olipas ankea herätä näihin maisemiin... tultiin eilen mökille ja koko päivä meni pihalla ja sisällä siivotessa. Välillä ropsi vähän rakeita, mutta muuten oli keväinen ja leuto keli. 


Ilta menikin sitten saunaremonttia pohtien ja lauteista vääntäen.. Meillä on hieman eriävä mielipide siitä, että pitäisikö laittaa kaidetta vai ei. Ja jos saan tahtoni läpi, niin todellakaan ei... Tänään juhlitaan Patun 6v. Synttäreitä ja pohditaan hartaasti, että miten ihmeessä tämä kallioinen tontti saadaan aidattua. Saataisiin kaikki nauttia täydellä teholla mökkeilystä, kun ei tarvitsisi jännittää huligaanien  hatkailua. 


Näitä aurinkoisia päiviä odotellessa...


5 kommenttia:

 1. Onpa teillä ihanat maisemat siellä!♥ Ja onneks se lumi suli sieltä jo pois, murr!! Ihanat karvakuonot myös, meilläkin on Patu, paitsi että tuommonen komee kolli ;) Saanko udella, että missä päin tarkalleen mökkeilette? Kivoja päiviä saaristoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, onhan nämä huikeat maisrmat ja päivä päivältä muuttuvat paremmaksi, jos näitä pikku takatalvia ei lasketa... Lomakallio on täällä Airismaalla. Terveisiä kaimalle!

   Poista
  2. Kiva ja kiitos♥ Piti oikein guuglailla Airismaata, niin tuossahan se Röölän edustalla :)

   Poista
 2. Iloa mökkeilyyn. Toivon että löydätte itsellenne sopivan talon missä voi viihtyä pitkään. Näemmeköhän jatkossakin puutarhajuttuja? Sen taitaa nähdä sitten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) ihan varmasti tulee puutarhajuttuja jatkossa. Haastetta tulee olemaan kallioisen tontin suunnittelussa ja sitten taas joskus myös sen tulevan rivitalon pihan laitto on ihan oma juttunsa.

   Poista

Kommenttisi lämmittää mieltä kovasti :)