maanantai 2. toukokuuta 2016

Iltapaserulla


Kevään ensimmäiset tallustelut tiluksilla kameran kanssa.. tai no puhelimen. Ihan valtavaa mielenkiintoa ei ole ollut kuvailuun tai muuhun pihalla kuhkimiseen. Saas nähdä onko kuunliljat säilyneet talven yli hengissä noissa puukehikoissa.. Kolmeen etummaiseen niitä muistaakseni siirtelin syksyllä. 


Idänsinililjat ovat ihanasti nupullaan ja ne saavat kyllä mielen keväiseksi vuosi vuoden jälkeen :) Jokunen yksilö löytyy näköjään terassin edustan kukkapenkistäkin..  hämärä muistikuva kyllä on, että olisin niitä sipuleita istutellut sinne taannoin..
Pihalla on kyllä muuten oltu, kun paikkoja on siivottu pää hiessä. Roskalavallinen rakennusaikaista puujätettä ja muuta sälää lähti kaatopaikalle. Autotallin taka paljastui pressujen varjosta komeasti levinnyt vuorenkilpi joukko ja siellä isojen juurella on aikamoinen määrä vauva vuorenkilpiäkin. Vielä pientä haravointia ja uudet sepelit pintaan, niin pihakin saa freesin ilmeen. 


4 kommenttia:

 1. Olenkin eka kertaa blogissasi. Kiva ja mielenkiintoinen blogi sinulla; liityinkin lukijaksi samantien. Tervetuloa vastavierailulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa Anneli!! Täytyykin tulla tutustumaan :)

   Poista
 2. Ihanat noi puukehikot :) Reunusnauhastako ne on kieputeltu, vai onko tollasia ihan valmiinakin jossain?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Reunusnauhasta ne on ja pysynyt hyvin kasassa, vaikka on vaan niillä rautalangan nysillä sidottu, mitä niiden pitkien päissä töröttää.

   Poista

Kommenttisi lämmittää mieltä kovasti :)