maanantai 2. toukokuuta 2016

Mitkä kelit!!Olipa kerrassaan ihana viikonloppu Lomakalliolla! Kävin hakemassa toisen Lampe  Bergenin mökille. Sain kaverilta joululahjaksi ensimmäisen ja se on ollut ihan loistava tuote. Hajut kaikkoaa hetkessä ja jäljelle jää mitä parhaimmat tuoksut. Pienellä tuuletuksella ja 30 min. tuoksutuksella talven jäljiltä tunkkainen mökin ilmakin oli, kuin uusi. 

Muistin vihdoin tuoda kotoa myös kemikaaliarsenaalin. Ikinä ei meinaa muista ottaa pesuaineita ja rasvoja mukaan ja sitten saa olla nahka kireänä saunan jälkeen. Mutta nyt ei tarvitse niitä muistaa kuljetella, kun nämä sai jäädä saareen. 


 Neitoperhonen oli herännyt kevääseen ja Saunaparoni keksi, että mökilläkin on sauna... Patu on kova poika löylyttelemään kotona, mutta mökillä touhu on mennyt häneltä jotenkin ohi. No nyt on laadukas saunaseura taattu jatkossa :) 

Mukavaa alkanutta viikkoa, mä jatkan auringosta nauttimista tässä kotiterdellä. 
5 kommenttia:

 1. Voi Patu, olisipa tuollaista saunaseuraa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hän on kyllä mainio, kun loikoilee ihan onnessaan siinä keskialueella ja seuraa tarkkana löylyt heittoa :D

   Poista
 2. Ihan paras saunaseura siispä! :) Voi, meidänkin pienet räksyttäjät eläessään kävivät löylyllä läähättämässä, kauhasta juotiin sitten vettä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä uuno-aapo on niin nuija, ettei juo vettä millään.. pakko laittaa aina ruuan joukkoon reilusti nestettä, kun muuten ei vesikuppiin kosketa ikinä.

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista

Kommenttisi lämmittää mieltä kovasti :)