perjantai 30. syyskuuta 2016

Remontti alkakoot


Maanantaista alkaen uuden kodin hallintaoikeus on ollut meillä ja ollaan päästy keskenämme paikanpäälle ihmettelemään. Keskiviikkona kävi heppu tekemässä asbestikartoituksen ja siinä otettujen näytteiden tuloksia odotellaan alkuviikosta.  Tänään tuleva remontti otti aimo harppauksen eteenpäin. Iltapäivällä  kävi Remppa Reiska, joka tulee tekemään laatoitustyöt ja itse kävin tekemässä ensimmäisen keittiösuunnitelman.  

Napsin muutaman kuvan tyhjästä asunnosta ja tuosta kakluunin ihanuudesta. Kakluuni on melko hyvässä kunnossa ja vaatii vaan tehokkaan puhdistuksen. Ihan valtavan hyvä tuuri, että juuri siinä asunnossa, mikä on juuri meille se, on myös oikeasti hieno vanha kakluuni. Kaikki kakluunit eivät todellakaan hivele silmää ja pakko sanoa, että vaikka kuinka kiva olisi ollut asunto, mutta siellä nurkassa olisi kököttänyt joku riemunkirjava yksilö, niin tarjous olisi jäänyt tekemättä..


Keittiö ei ole suurensuuri ja on vaatinut aika paljon päänvaivaa jo alustavasti. Tänänpäisen firman kanssa ei kyllä kauppoja tule... Jos ainakin itselleni yksi tärkein osa remonttia sutastaan paperille puolessa tunnissa, eikä edes ovien mallia sen tarkemmin päässyt pohtimaan, niin mitäpä luulet paljon miellyttää. 

Huomenna me aloitamme purkutyöt niiltä osin, mitä jäi asbestikartoituksen ulkopuolelle. Eli tää pääsee repimään tapetteja. 


2 kommenttia:

  1. Lisää kuvia nyt ...... ja sitten kun remppa etenee niin ompi mukavata seurata kummost tulee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo olis tarkoitus tästä käydä koko kämppä läpi pohjapiirustuksen saattelemana ennen, kuin purkutyöt etenee :)

      Poista

Kommenttisi lämmittää mieltä kovasti :)