maanantai 26. syyskuuta 2016

Suuria muutoksia


Ai niin.. minullahan on tämä blogi. Keväällä viimeksi päivitetty ja suorastaan hylätty pikku blogi raukka... Meillä on ollut vuosi, millaista en halua elää enää ikinä ja vielä on edessä hieman ponnisteluja, mutta onneksi mukavia sellaisia.

Nyt on joka tapauksessa hyvä hetki elvyttää blogi henkiin. Aiheet pysyvät pitkälti samoina, mutta myös ihan uusia juttuja on tulossa. Mehän sitten saatiin se meidän koti vihdoin myyntiin heinäkuun alkupuolella. Otettiin rento asenne, että ihan sama meneekö lopulta edes kaupaksi, mutta ei me ainakaan suostuta hinnaksi laittamaan kiinteistövälittäjien  naurettavia arviota. 4/5 arvioista oli niin alhaisia, että oikein harmitti ja pääasia oli, että välittäjä saa palkkionsa mahdollisimman nopeasti. Itse tiedettiin mitä olemme myymässä ja mitä on Turussa tarjolla, joten päädyimme myymään ilman välittäjää ja asetimme hinnan oman arvion mukaan. Siinä meni alle 4 viikkoa, kun toisella näytöllä hyväksymme tarjouksen, mihin olimme varsin tyytyväisiä.

Ehdimme aika pitkään katsella ja miettiä tulevaa asumismuotoa ja aluksi ajatus oli 70-luvun rivarissa, mutta sattuman kautta se ajatus sitten muuttui.. Mitäs jos me voitaisiinkin asua puutalo-osakkeessa keskustassa, eikä missään Raision lähiössä... Ja sitten yhtäkkiä se oli siinä. Me löysimme Portsasta ihan parhaalla sijainnilla asunnon, missä on riittävästi neliöitä ja hintakin sopiva. Ja nyt se on meidän!

Muutto väliaikaiseen asuntoon on nyt tehty ja vaikka vielä kaikki on hyrskynmyrskyn, niin tultiin mökille vähän rentoutumaan...

4 kommenttia:

  1. Onnea uuteen kotiin! Sujuvia muuttoja ja remppoja.

    VastaaPoista
  2. Kas, täällä ollaan samoissa tunnelmissa! Onnea uuteen kotiin ja remonttiin! :)

    VastaaPoista

Kommenttisi lämmittää mieltä kovasti :)