perjantai 18. marraskuuta 2016

Alakerran vessaAlakerran eli keskikerroksen suihku/wc yhdistelmä on saatu purettua ja muutostyöt aluille. Suihku poistettiin  kokonaan, lavuaarin ja pytyn paikat vaihdettiin. Sen lisäksi putkimies on käynyt poistamassa ja tulppaamassa ylimääräisiä putkia, mitkä lisäävät vuotoriskiä. Tämä pieni koppero on koko remontin suuritöisin osio ja pelkästään purkamisesta oli ihan hirveä homma.

Budjettia on venytellyt eteen tullut lämminvesivaraajan vaihtaminen, mikä ei ole ihan halpa ja putkimiehen käyttöä vaatii sekin. Lämminvesivaraaja asustelee vessan katon päällä ja ensin mietittiin, että jos vaihtaa sen sitten, kun se menee rikki.. onneksi päädyttiin  tässä kohtaa vaihtamaan, koska säiliö olisi voinut alkaa vuotamaan ihan minä hetkenä tahansa. Myös yksi viemäriputkista oli löystynyt liitoksistaan niin pahasti, että jäätävä vesivahinko olisi ollut edessä ennemmin, kuin myöhemmin. Hiukan on siis ollut onnea matkassa, kun näitä nurkkia on kalvettu luita myöden..

Vaikea tässä kohtaa uskoa, että nämä pintamateriaalit ja kalusteet olisivat ikinä paikoillaan... Herra on aloittanut lattian koolauksia ja koska joka ikinen seinä on mitä erinäisemmissä kulmissa toisiinsa nähden, niin yksinkertaista ei tule olemaan. Lattiaan on tulossa Pukkilan mustaa, 6-kulmaista Natura laattaa ja vähän jopa säälittää laattaheppu, että miten hän ikinä mahtaa ne laatat saada noiden seinien sisään järkevästi.

Toinen epävarmuus on sormipaneeli, mitä olisi tarkoitus laittaa yhdelle seinälle ja siitä jatkumaan kattoon. Koska ne seinät on vinksinvonksin, niin taitaa olla melko mahdotonta saada siitä seinästä kattoon jatkuva panelointi niin, ettei katossa linjat mene ihan vinoon. Eli pohdintaa, pohdintaa ja luultavasti suunnitelmien muutoksia on vielä edessä. Muut seinät saavat betonisen ilmeen tasoitteella ja siinä ei vinoudet haittaa mitään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi lämmittää mieltä kovasti :)