keskiviikko 30. marraskuuta 2016

Kulutusjuhlaa


Kun muutetaan reippaasti pienempiin tiloihin ja ihan erilaisiin systeemeihin, on ihan väistämätöntä, että jostain pitää luopua ja jotain hankkia tilalle. 

Ruokailuryhmän etsinnästä olenkin höpötellyt aikaisemmin ja se löytyi jokin aika takaperin tori.fi kautta. Tehtiin ihan huikean hyvät kaupat, kun maksettiin koko setistä 100€ vähemmän, kuin pelkkä pöytä maksaisi uutena.  Artekin 90a pöytä ja 63 tuolit ovat ihan pakasta vedetyn veroisia, eikä käytönjälkiä löydy mistään. 
Pöydän eteen tuli kollattua, jos mitä ystävämyyntiä ja popup myymälää. Ne on kyllä yhden sortin hakuammuntaa ja tuotteet on osittain ihan paskassa kunnossa...

Ja sitten se kulutusjuhlan huipentuma... Black friday! En ole ikinä hyödyntänyt ko. Päivää, mutta nyt päätin oikein perehtyä asiaan.  Niin paljon harmitti, kun viikko makkarin tapetin tilaamisen jälkeen firmasta tuli meiliä, että 25% alennukset perjantaina... olisi sillekin 75€ säästölle ollut käyttöä. No pesutorni tuli sitten kuitenkin hankittua yli 300€ edukkaammin, joten kannatti kytätä ja selvitellä, mitä voisi koittaa hankkia tuona päivänä. 

Ihan hirveästi on vielä rahan menoa ja monesta pitää vielä tinkiä tai siirtää hankintaa myöhemmäksi..


3 kommenttia:

Kommenttisi lämmittää mieltä kovasti :)