keskiviikko 5. huhtikuuta 2017

Kellarin esittely


Kellarin puolelle ei ollakaan vielä sen tarkemmin kurkisteltu täällä blogissa. Siinä yllä hiukan surkea pohjapiirros, mitä olen jotakuinkin yrittänyt muokata saunan, pesuhuoneen ja kodinhoitohuoneen osalta vastaamaan lähemmäs todellisuutta. Eli aikana, kun kaikki ei ole ollut vielä niin nokonuukaa, on tämä rakentelija poikennut piirustuksia aika paljon. Vasemmalla oleva ulkoseinä on siis koteloitu paksulti sisään päin. 


Paksut koteloinnit on myös huoneen puolella ja seinän paksuuden näkee hyvin tuosta ikkunasyvennyksestä. Kellari on täynnä remonttiromua ja siellä ei ole tehty vielä mitään muuta, kuin koteloitu porraskaiteet. Vähän harmi, kun on jäänyt ottamatta kuva alkutilanteesta. Kellarista puretaan tuo ikkunaseinä ja sen vierestä naapurin rakentamattoman puolen väliseinä. Seinät pitäisi sitten tehdä uudelleen, että eipä tässä hommaa ole... 

Muuten sitten lattia uusiksi ja uutta maalia pintaan. Alemmassa kuvassa näkyy meidän luola, eli muurin jalka. Sille ei ole vielä mitään järkevää käyttöä keksitty, eli jää varmasti varastoksi.

 
Alla olevassa kuvassa on luolan oviaukko kodinhoitohuoneesta katsottuna. Jotain ovea se kaipaisi tietenkin, mutta sen miettiminen jää myöhemmäksi. 
Kodinhoitohuone ja hobittiovi, mistä pääsee kulkemaan meidän pikku patiolle. Lattiat pinnoitetaan mikrosementillä ja loputkin ovet maalataan mustaksi. Uudet pyykkikoneet tuossa ovat odotelleet asennusta jo sieltä joulukuusta saakka.

Alemmassa kuvassa pesuhuone ja kodinhoitohuone katsottuna saunasta. Sauna ja pesuhuone ovat ihan kivat ja ok. kunnossa, joten nyt niissäkin laitetaan vain lattiat.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi lämmittää mieltä kovasti :)