lauantai 22. huhtikuuta 2017

Vielä muutama viikko


Laitettiin pääsiäisenä tapettia eteisen seinään ja ihan hyvähän siitä lopulta tuli. Hiton hankalaa se laittaminen, kun huonekorkeus on mitä on.. että ihan kiva, kun muut tapetit kävi kaveri laittamassa. 


Eteisestä tuli Sininen ja musta, keltaisilla tehosteilla. Koko eteisen idea on oikeastaan lähtöisin tuosta Artekin 160 vaatenaulakosta. Tuotiin se mökiltä, missä se on ollut vuosikausia ihan vääränlaisessa ympäristössä, vailla ansaittua arvostusta. 

Sitten löytyi tuo Lavmin tapetti, minkä kuvio miellytti kovasti silmää. Sininen ei ole koskaan ollut mikään Lempiväri, mutta tähän sävyyn ei voinut olla ihastumatta. Päädyin valitsemaan aulan seiniin saman värin ja ei se kyllä huono valinta ollut.   

Nyt on vaan päätettävä parista olemassa olevasta valaisimesta, että kumpi tuonne laitetaan.. Molemmat on keltaisia, mutta vähän eri aikakausilta. Kellarissa jatkuu oviprojekti. Ostettiin muutamalla eurolla 2 vanhaa, puista laakaovea. Pesemistä, kittausta, hiomista ja maalausta niissä riittää. Hintaakin niille loppuviimeksi tulee ja aikaa menee, eikä karmitkaan sovi ihan heittämällä paikoilleen... että helpommalla olisi päässyt, jos olisi ostanut ihan vaan uudet. No jos tästä projektista saisi sitten vaikka sen hyvän mielen, koska kierrätys.


Kellarissa vallitsee siis kauhea kaaos.. ulkoseinän koteloinnit on purettu ja uutta pitäisi alkaa tekemään. Ei meinaa vaan kohdata minun vaatimukseni ja tekijän kuvittelut omista kyvyistään.. No saas nähdä millainen siitä sitten tulee.


3 kommenttia:

 1. No nyt tuli säväyttävä eteinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä todellakin :) kiva tulla kotiin, kun tulee hyvälle mielelle heti oven avauduttua.

   Poista
 2. Hieno tapetti ja ihanan rohkeat värit.

  VastaaPoista

Kommenttisi lämmittää mieltä kovasti :)