sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Light my fire Uhkailivat yöpakkasilla, mutta onneksi olivat väärässä... Varmuuden varoiksi kylmää yötä vastaan lähdettiin syksyn ensimmäisen takkatulen voimin. Tässä kohtaa vuotta se on vielä ihana romanttinen elämys, mutta eteenpäin mentäessä homma muuttuu totiseksi pakkopullaksi. Ainoastaan karvajalat osaavat ottaa kaiken ilon irti pariloidessaan itsenään koko talven takan edustalla.  Nyt on syksyn paras hetki, joskin jotenkin tämä tuntuu vaan vähän valjulta. Kevät ja syksy ovat olleet suosikki vuodenaikojani, koska molemmissa on vahva muutoksen tuntu. Oikein pitkän ja kuuman kesän jälkeen on ihanaa, kun saa alkaa laittaa vähän vaatetta päälle ja pimenevät illat valaistaan kynttilöin. No nyt mennään vaan samoissa vatteissa, kuin koko kesä, mutta onneksi edes pikku liekit tuovat vaihtelua ja iloa elämään. Ai niin ja muuten 3 viikkoa enää ja sitten kutsuu Rodos ja Ellin ranta... Siellä on edelleen ollut +30 ja toivottavasti lämmöt pysyvät vielä korkealla tulevankin kuukauden!

7 kommenttia:

 1. Hih, meilläkin kaksi karvatassua linnottautuu takan äärelle. Ei koskaan ole liian kuumaa. Kivat pötkötykset teidän koirilla. Tuli oikein lämmin olo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joskus on pakko oikein hätistellä tyyppejä, ennen kuin alkaa kinkku käryämään :)

   Poista
 2. Komeat liekkikuvat! Hienot makkarat siinä takan edustalla grillaantuu...;O)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä vähän testailin miten erilaisilla toiminnoilla saa hämärässä otetuksi kuvia :) Kätevät makkarat, kun vaihtavat kylkeä ihan itsestään :D

   Poista
 3. No niin oli kuvaus kuin omasta elämästäni, tulet, koira(t) ja valjut tunnelmat :) Rodoksen-reissukin olisi ollut yhtä viime vuonna, kun pyrähdimme miehen kanssa sinne syyskuun lopun viimeisillä päivillä... Ihanaa oli, kesäisen lämmintä. Kävimme samana ajankohtana Kreikassa myös kahtena aikaisempana syksynä ja silloinkin oli ihan hellekelit. Ah.

  Harmillisesti nyt en pääse uusien työkuvioiden takia lähtemään, mutta kyllä sekin aika taas koittaa. Se on nyt vaan polteltava takkaa lämpimikseen, hmm.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos sulla on jotain oikein hyviä vinkkejä, niin otetaan mielellään vastaan, kun ei olla koskaan noilla nurkilla käyty :)

   Poista
  2. Juu, kannattaa käydä Lindoksessa vaikka veneellä, upeat maisemat sieltä ylhäältä. Ja vanhakaupungin linnoitus on todella upea. Historia on siellä aivan käsin kosketeltavaa, on yksi Maailmanperintökohteista.

   Jos Ritarien linnassa tai muualla siellä linnoituksen sisällä on tarjolla taidenäyttely tai klassista musikkia, niin puitteet ovat aivan täydelliset nautiskeluun.

   Suomalainen kulttuuriteko on tietysti käydä Ellin rannan Elli-yökerhossa, tiedä vaikka Danny esiintyisi illan ratoksi ;) Kunnon 70-luvun henkeä...

   Ja jos vuokraa auton, niin näkee saarta enemmänkin. Kyllä teille mukava matka tulee, avoimin mielin ja silmin vaan reissuun :)

   Poista

Kommenttisi lämmittää mieltä kovasti :)