maanantai 23. tammikuuta 2012

Takakopista askarteluhuoneeksi osa 2. Askarteluhuone on edennyt toimintakuntoon. Huone on raivattu ja osasta huonekaluja päästy eroon ja uusikin tulokas kotiutunut. Huuto.netissä iskin heti kärppänä "osta heti" namiskaa, kun löysin tämän vanhan Muuramen iso- ja pikkukolmosesta koostuvan työpöydän. Laatikostot olivat aika nuhjaantuneet, mutta taikasieni teki ihmeitä ja pinttyneet tummentumat ovat nyt tiessään. Kolmoset on umpipuuta ja luultavasti ainakin yli 40 vuotiaat. Muuramen kalusteista kutsutaan joskus maailman kalleimmaksi lastulevyksi, mutta Alkujaan ne on olleet puuta. Kolmosta on tehty vielä puisena 60-70-luvun vaihteessa Työtaso ei ole Muuramen ja se on 52cm syviin lipastoihin liian leveä, joten teetän siihen mittoihin sopivan puisen ja valkoseksi maalatun tason.

Alla on muutama kuva roinan säilömisestä, sekä tuosta Arabian pienestä lehtikulhosta, mille en löydä mistään nimeä tai suunnittelijaa. Korut on pyörineet pitkin poikin huushollia, mutta nyt ainakin osa helmistä ja korviksista on kerätty säilöön. Dvd-levyt päätyivät kenkälaatikoihin, mitkä päälystin tapettien jämillä. Isot Ikean säilytyslaatikot on täynnä Aku Ankan taskukirjoja ja vielä pitäisi miettiä minne sijoitan valtavan määrän pokkareita, mitkä on nyt tungettu maalaamista odottavaan kirjahyllyyn.

Huoneen maalaminen on varmaankin myös edessä, kunhan keksin mikä olisi väri... Tumman harmaata olen miettinyt ja tehoste väreinä vihreää ja kirkkaan keltaista. Tyylillisesti huone tulee olemaan hivenen retrohenkinen.

Kiitos Murjikselle vaivan näöstä Muuramen iän selvittelyssä <3

Säilötyt helmet
Leffa klassikot uudessa pesässä
Akkarit ojennuksessaEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi lämmittää mieltä kovasti :)