lauantai 14. tammikuuta 2012

Tapetointia ja maalausta

Lastenhuone

Musti ja Rekku

Tapetointi ja maalaustyöt käynnistyivät Villa Virtasessa. Miian huoneen tapetti, kuten talonn muutkin tapetit on ostettu verkkokauppa paperikierteestä. Laitalle tuli vihreä kokolattiamatto huovasta. kerrankin olen yrittänyt olla huolellinen ja kärsivällisesti piirtänyt kaavat tapetteihin. En tilaillut ylimääräisiä papereja, joten kaavoitus on ollut ihan aiheellinen. Jos olisin tapojeni mukaan leikellyt tapetin tosta vaan ja noin noin, niin sutta olisi tullut ja hermot palanut heti ensimmäisessä kohdassa. Nyt lopputulos on edes jotenkin siedettävää. Lastenhuoneen kalustuksen alkuna toimii nukkekodin alkuperäiset tuolit ja pikkupöytä Tipin häkin alla. Kalusteet on vaan putsattu ja pehmusteita siistitty. Seinät maalasin yli-innokkaana öljyväreillä ja vaikka vaikeuksia oli hivenen ja kuivumiseen meni viikko, niin jäljestä tuli lopulta ihan hyvä.

  Äidin makuuhuone on nyt ehkä väliaikaisesti tuossa Lundbyn arkkitehtuurisessa aivopierussa. Muista olleeni jo lapsena ärsyyntynyt tilan käyttötarkoituksen hämäryydestä. Kalusteet on kunnostettu vanhoista muovisista olemassa olleista kalusteista maalaamalla ja verhoilemalla. Sänky oli kirkkaan punainen päätyä myöten ja askartelin huovasta, pahvista ja siemenhelmistä uuden. Kampauspöytä oli vaaleanruskea ja siniset osat tummemman ruskeat.
 
Marjatan makuusija
sinisiä unia
Ruusuja yöpöydällä

Kylppäri
Kylpyhuoneeseen hankin uudet vanhat kalusteet huuto.netin kautta ja olen enemmän kuin tyyväinen ostokseen. Kalusteet kuuluvat tähän Lundbyn småland taloon ja ovat jostain 80-luvulta. Samaista allasta ja pönttöä myydään edellenkin, mutta tämä oli jostain syystä paremman näköinen, kuin uusittu versio.


yläkerran pinnat valmiina
Alakerta vaiheessa


2 kommenttia:

  1. Olet sä Susu aikamoinen! Ei voi kun ihailla. Reeraat oman kodin ja nukkekodin tosta vaan, käden käänteessä. Mulla kun menee yhden seinän malaamiseen vuosi kun ensin suunnittelen, suunnittelen, suunnittelen ja sitte tarvis viel tehräkin jotain :D Sitte ko alat kakkosduunina sisustajaks ni mä olen ekana sut palkkaamas!

    VastaaPoista

Kommenttisi lämmittää mieltä kovasti :)