tiistai 10. tammikuuta 2012

Villa Virtasen asukit Saanko esitellä Villa Virtasen asukkaat: Yksinhuoltaja äiti Marjatta ja hänen tyttärensä Miia, sekä kookkaan puoleiset mopsit Musti ja Rekku. Unohtaa ei tietenkään sovi perheen siivekästä jäsentä Tipiä. Porukka poseeraa remontin keskellä uusissa vaatteissaan, vietettyään alasti pari vuosikymmentä. Äiti ja lapsi ovat siis talon alkuperäiset asukkaat ja matkan varrella isä, sekä kaksi vanhempaa lasta ovat itsenäistyneet ja muuttaneet pois kotoa. Marjatalla on ollut rankka menneisyys. Sormet on purtu poikki ja poskestakin palanen. Kestopigmentoinnit kulmissa, eivät myöskään ole mitenkään edustaavat, mutta antavat yh äidille vähän luonnetta. Hiusten värjäystä kynsilakalla olisi ehkä kannattanut myös välttää, koska tulos on melko epätasainen...

Näpertelin nukeille vaatteet huovasta, mikä osoittautuikin hyväksi valinnaksi, kun ei tarvitse miettiä rispaantumista. Asiaaa sen enempää ajattelematta törmäsin näihin pieniin koirafiguureihin Prisman leluosastola ja luonnollisesti perheessä kuuluu olla kaksi koiraa. Harmi vaan, kun tuon lähemmäksi oikeaa rotua ei päästy. Löysin myös Halikon Design hillin askarteluhyllyiltä pussillisen hienoja mini lintuja. Lintuja on vielä 5kpl jäljellä ja niille löytynee paikka, jos ei muualta niin sitten talon harjalta.  Lintuhäkkiä näpertelin yhden illan ja vaikka se onkin vähän kömpelö ja vimpula niin eiköhän se aja asiansa. Häkin kalterit on korumetallia, huippu on kellokukkamainen helmi ja pohja on paksusta huovasta. Osaset on liitetty pikaliimalla toisiinsa. Talon remontti vähän seisoo, koska odottelen tässä "tapetteja". Yksi ilta meni surffatessa skräppäyspapereita myyviä verkkokauppoja ja löytyihän sieltä teemaan sopivat kuviopaperit. Maalit on myös valittu ja varmaan seuraavaksi saan laitettua kuvia remontin etenemisestä. Vastapainona hulpeiden 1800-luvun sisustusten ja muiden toinen toistaan upeampien nukketalojen, Villa Virtanen tulee komeilemaan 70-80-luvun vaihteen hengessä maustettuna ripauksella kaikenlaista värien kirjoa.

Onhan tämä taas ehkä järjetöntä hullaantua jostain tällaisesta, aikuinen ihminen, mutta minkäs sitä luonteelleen voi. Jos tekee mieli näperrellä niin kai tämä on sitten juurikin sitä itseään. Jos nyt kuitenkin koittasi pitää mielessään, että ajatuksena on antaa valmis nukkekoti Veljen tytöille (tällä hetkellä alle 2 ja 1-vuotiaat), Joten remontista ja sisustuksesta pitäisi tehdä sellainen, että luovutus voi tapahtua ennen tyttöjen ripiltä pääsyä... Tuo lintuhäkkikin on nyt jo sellainen, ettei se kyllä kestä yhtään pienten nyrkkien puristelua. 


1 kommentti:

  1. IHANAA! Aivan mahtavaa Susu! Olispa meidänkin Aspiriinilla tollanen täti <3

    VastaaPoista

Kommenttisi lämmittää mieltä kovasti :)