maanantai 7. toukokuuta 2012

Pieni pintaremontti valmis

Vaaleanpunainen sali

Spider-seinäkello

työpöytä levällään

 Villa Virtasen viimeinenkin huone on saanut hempeät uudet tapetit. Säästäväisenä ihmisenä Marjatta jätti lattian uusimatta ja hankki mahtipontisen pinkin villamaton peittämään paria kulumaa muuten hyväkuntoisessa parkettilattiassa. Yläkertaan tuli myös samalla uudet matot sekä taulu. Remontti jää nyt tauolle odottelemaan kalusteita ja viimeisiä listoja. Tosin jokainen rakentaja ja remontoija tietää nitä kuuluisia viimeisiä listoja uhkaavan kohtalon... Työpöytä on talon alkuperäistä kalustuoa ja se kunnostettiin maalamalla.
Kalusteiden hankintalistalla on keittön kiinteät kalusteet ja laitteet, sohva, tv, ruokapöydän tuolit, takka, pinnasänky jne. Jos aikaa ja energiaa löytyy, niin villa Virtasen ulkopinnat olisi tarkoitus myös uusia. Sähköistyksestä on myös puhuttu ja jokaiseen huoneeseen tulisi sitten valaistus. Mutta nyt villa Virtanen jää odottamaan pieniä vierailevia nakkisormia. Viimeksi yhdet pienet sormet saivat jo Tipin tippumaan orsineen päivineen häkin pohjalle. Onneksi kaikesta selvitään liimalla ja vähemmän totisella suhtautumisella.

3 kommenttia:

 1. Hihii, bongasin blogisi tuolta lumppulasta. Ihanaa retroilua täälläkin. Tosi kauniita värejä ja kuoseja joka puolella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Villa Virtanen on ikään kuin mun sisustuksellisen hulluuden purkamo.. Mitä ei tohdi isommassa mittakaavassa toteuttaa, niin pienemmässä sitten ;)

   Poista
 2. Ihania juttuja nukkekodissa. Tuo spider-kello oli älyttömön hauska =D

  VastaaPoista

Kommenttisi lämmittää mieltä kovasti :)