torstai 25. kesäkuuta 2015

Onnea on uusi sohva!Nukkumisen lisäksi lievä ankeuttaja mökillä on ollut sohva. Siinä on ollut huono istua ja vähän huono maatta. Kaiken lisäksi siitä on aina ollut kauhea vääntö, että kuka saa makoilla iltaisin sohvalla lukemassa tai leffaa katsomassa... 

Aloin jo viime kesänä katselemaan Torista uutta sohvaa ja ajatuksena oli alustavasti divaanisohva, mielellään vuodemekanismilla. Vaihtoehtoja olikin ihan kivasti, kunnes sohvan osto tuli ajankohtaiseksi. Enää ei löytynyt yhtään sopivaa, joten päädyttiin ostamaan uusi. Sotkasta löysin aivan ihanan kulmasohvan huikealla alennuksella ja pienen taivuttelun jälkeen myös siippa myöntyi valitsemaani vaihtoehtoon. 


Kyttääjienkien olot paranivat huimasti, kun nyt näkee kaikista ikkunoista ulos. Ennen piti kiipustaa pöydälle ja siitä sai sapiskaa, koska joku raja koirallakin pitäisi olla ;)


Sohvasta siis käytiin pientä vääntöä, koska sohvan paikka on ollut aina tuossa kamarin seinustalla ja kulmasohva on muka liian iso ja ja ja... Onneksi sain ällini läpi!!!

 Katsos nyt tuota muutosta. Ihan kuin olisi eri mökeistä kuvat!Nyt me mahdutaan kaikki pötkölleen ja vaikka sohva onkin reilun kokoinen näyttää tila paljon raikkaammalta ja avarammalta. Pikku kakkatassujen takia oli pakko suojata istuimet filtillä, mutta nämä Ikealaiset ei oikein soveltuneet, kun näköjään ne nukkaantuvat ja rispaantuvat heti käytössä. Vanhat kalusteet saivat uuden elämän kaverin luota, mikä olikin hieno homma, ettei tarvinnut alkaa niitä laittamaan päreeksi. 

 Nyhverönyysykäiset ovat yhtä mielissään uudesta sohvasta, kuin mekin! 


6 kommenttia:

 1. Sohva sopii paikalleen hienosti ja koko huoneen ilme raikastui kivasti.

  VastaaPoista
 2. Kyllä Nyhverönyysykäiset tietävät, mikä paikka on paras. :)

  VastaaPoista
 3. Ai että tuli tyylikästä kertaheitolla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me kyllä tykätään joka päivä enemmän ja enemmän :D

   Poista

Kommenttisi lämmittää mieltä kovasti :)