tiistai 18. syyskuuta 2012

Kirppiskierroksen satoa



Huh heijaa mikä mahtava kirpparikierros! Ihania löytöjä ja riemunkiljahduksia. Löysin taas kohtuuhinnalla uuden lasipurkin kokoelmaan, eli vain 13€ tuosta suurimmasta suupuhalletusta purkista, kun niistä yritetään järjestelmällisesti kiskoa 40-60€. Etummainen veden värinen purkki löytyi myös ihan parilla eurolla. Karttapallo kokoelma karttui pienimmän pallon kaksosella, kun löytyi hieman eri väreillä varustettu ja hiukan uudempi versio tuosta peltipallosta. Pyörin siinä isännän vierellä odottamassa kassalle poistumista ja mainitsin, että harmillisen vähän on karttapalloja tarjolla ja jos on, niin ne on muovisia hökötyksiä, kuten siinä edessäni oleva pallo. Sitten käännyin ympäri ja silmäni osuivat tuohon ihanuuteen.. Olin jo kiertänyt sen hyllyrivin, mutta se ei vaan ollut osunut aikaisemmin silmääni. Pallolla oli hintaa vaivaiset 5€, kun tuosta toisesta olen maksanut nelinkertaisesti.
Puoleen hintaan kauppoihin verrattuna löytyi aivan uuden veroinen Iittalan Satumetsä muki ja askarteluhuoneen roskakoriksi tuo vanha pärekori. Viimeisenä löytönä oli puoli-ilmainen iso lasipullo. Se päätyi tuohon "Aasia-alttarille" , mutta vain väliaikaisesti. Siihen on ihan selkeästi löydettävä vielä isompi ja värillinen pullo, jotta näkymä olisi tasapainoisempi, eikä tuo oksan kanta näkyisi noin selvästi.







14 kommenttia:

  1. Älä vaan sano, että tuo taulu on sinun maalaamasi! Sikahieno!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, joo onhan se :D Ensimmäisen Thaimaan matkan valokuvista maalattu apinatemppelin Buddha...

      Poista
  2. Käypä vilkaisemassa: http://www.tori.fi/uusimaa/Antiikkinen_vanha_viiniteline_4457433.htm?ca=18&w=1

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oooo! Eilen just hipeltelin tuollaista vastaavaa... Kun olis paikka, niin en miettis yhtään ostamista :)

      Poista
  3. Morjens! Kivaa kirppis tavaraa. Taidat keräillä karttapalloja? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Keräilenpä hyvinkin :D Tänään näin yhdellä parkkipaikalla pakettiauton mikä täynä roinaa ja kuin kirsikkana kakussa tönötti karttapallo... jos olis ollu aikaa niin olisin jääny odottamaan kuskia ja alkanu hieromaan kauppoja ;)

      Poista
  4. Siis sähän oot Taiteilija! Ilmankos sulla on niin harmoonisia asetelmia ja tuunailet kainlaisia juttuja. Nättiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös meistä kaikki :D Mutta juu joskus muinoin ihan leipänikin tienannut kaikenmaailman kuvituksilla.

      Poista
  5. Upea maalaus, hieno asetelma, aivan älyttömän ihana jakkara (mistä?!?), ja nuo pikkukarttapalleroiset, voi kun söpöt. Ei täällä kirppareilla koskaan näy mitään noin hienoja löytöjä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos! Jakkara on Booknäsiltä. Niillä on aika ihana Kiina mallisto, mikä pitää sisällään alle 100 vuotiaita esineitä. Sen vanhempia ei saakaan tuoda maasta. Mutta tosiaan tämä oli ihan ihme kirppisreissu löytöjensä suhteen. Tuo siippa saa alkaa aktiivisesti toimimaan mun kuskina ja onnenkaluna, kun näin hyvä tuuri oli tällä kertaa :D

      Poista
  6. Upea alttari, kyllä silmä lepää. Luin aikaisemmista kommenteista, että olet itse maalannut Buddha-taulun, ja täytyy sanoa, että WAU. Aivan huikea!

    Sommitelman värit ovat mahtavat, ottaisin itselleni tuon kombon ns. lennossa :)

    VastaaPoista
  7. Kiitos! Kyllähän tuota on ihan kiva katsella mutta on se asetelma toki aiheuttanut harmaita hiuksiakin, ennen kuin loksahti paikoilleen ;)

    VastaaPoista
  8. Voi ei mitä löytöjä! Mäkin haluan kirpparille nyt heti! Ja maalaamasi taulu asetelmineen on kyllä ihan superhieno :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voit vaan arvata, kuin kova hinku itsellä on :D Tää on kyllä shoppailua mun makuun!

      Poista

Kommenttisi lämmittää mieltä kovasti :)