perjantai 23. joulukuuta 2011

Joulunäpertelyä Muhkea Amaryllis on ilostuttanut koko joulukuun kukinnallaan. Sipuli löytyi Prisman alehyllystä ja on ensimmäinen lajiaan tässä kodissa. Saapi nähdä saanko säilymään sipulin ja kukitettua sen uudelleen. 
Tämä joulu menee pitkälti itse tehtyjen lahjojen voimin. Epämäärinen kiekurakiekko on pannunalunen ja ensimmäisiä huopainnostuksesta syntyneitä luomuksia. Naureskelin itselleni, että tässä sitä tehdään iskälle pannunalustaa joululahjaksi, kuten joskus ekaluokkalaisena... Hupsussa lahjassa oli kyllä ihan järjetön homma ja aikaa meni kaikkiaan jotakuinkin pitkän työpäivän verran. 
Erilaisia koruja on monissa paketeissa ja alla oleva on väkerretty 85 vuotiaalle mammalle Zante pullon kylkiäisiksi. Korussa on käytetty lasihelmiä ja makeanvedenhelmiä.
Alla on Lontoo aiheiset koristetyynyt, mitkä sain vihdoin ommeltua. Ompelukone ei siis onneksi hajonnut siitä räsymattojen omepeluyrityksestä! Tyynyjen kankaan olen tilannut eräästä pienestä sisustuspuodista n. vuosi takaperin ja sain vasta tällä viikolla haettua sen sieltä... Kovin on ihmisellä ainakin kuviteltua kiirettä..
 


1 kommentti:

  1. Kiitos! Mukava kuulla. Olen päivittänyt nyt tosi laiskasti, minulla oli jouluksi vaikka mitä mutta sitten joulu ehtikin livahtaa ohi ja nyt olen jotenkin hämmennyksissäni bloggaamisen suhteen. Oikein mukava on tämä sinunkin omasi! Minullakin on pari nukkekotia, mutta tilanpuutteen vuoksi ne odottavat varastossa uutta remonttiaan :).

    VastaaPoista

Kommenttisi lämmittää mieltä kovasti :)