tiistai 13. marraskuuta 2012

Matkakuumetta ja -muistoja

Vielä 2 ja puoli kuukautta, niin ihminen pääsee palmun alle loikoilemaan... Thaimaahan vie tiemme taas kolmatta kertaa peräkkäin. Bangkokista startataan 3 viikon reissu Krabin saaristoon ja siinä välissä pyörähdetään myös katsastamassa Phuketin elämää. Lentolippujakaan ei ole kyllä vielä ostettu, koska odotellaan kieli pitkänä Finnairin tarjousta... Jos hermo vaan kestää epätietoutta lähtöpäivästä ja tarjouksen odottamista, niin siinä voi helpostikin säästää 300€. Sillä säästöllä maksaakin sitten jo melkein kaikki yöpymiset, joten pitkämielisyys kannattaa.

Odotellessa voi sitten hipelöidä näitä matkamuistoja, mitä kerään aina reissusta ja säilön näihin Pentikin lasipurkkeihin. Viereisessä kuvassa on Rodoksen matkamuistot, eli rannalta kerätyt ihanat sileäksi hioutuneet kivet.  Pitäisi käydä ostamassa dymo kone, että saisi purkkien kylkiin kohteeet ja päivämäärät.

9 kommenttia:

 1. Mullakin on eri paikoista tuotuja kiviä. Taitavat olla jossain poikani kätköissä. En ole koskaan käynyt Thaimaassa. Jostain syystä. Keväällä yritän päästä miehen messiin Floridaan, jossa en ole käynyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jenkkeihin olisi kyllä kiva päästä! Voisin kuvitella, että sä nauttisit puutarhaihmisenä Thaimaan rehevästä ja uskomattoman runsaasta kukkaloistosta :)

   Poista
 2. Oi, kuulostaa kivalta reissulta! Kylläpä tuota auringonvaloa ja loikoilua niin kaipaisi. Ahdistavaa tämä pimeys!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahdistaa ahdistaa ja mulla on vielä toi psori, niin se alkaa oikeen huutamaan tässä kohtaa sitä merta ja aurinkoa!

   Poista
 3. Thaimaa onkin kiva paikka, samoin naapurit Laos ja Kambodza :) Hyvää kannattaa odottaa. Kauniisti olet säilönyt matkamuistosi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laos, Kambodza ja Vietnam olis niitä tulevaisuuden kohteita ihan ehdottomasti, Jos nyt tämän Thaimaan matkan jälkeen kuitenkin pääsis vihdoin siellä karibialla pyörähtämään :)

   Poista
 4. Kivoja matkamuistopurkkeja, hyvä idea!

  En viitsi ajatella Thaimaan-matkaanne kovin syvästi, ettei ala ns. hatuttaa, kun ei itse ole tänä vuonna reissuun pääsemässä. Mutta sen verran sanon, että Krabi on tosi ihana, juuri se vehreä runsas luonto. Voi huokaus. Menen silittelemään omia matkakiviäni. Snif.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kauhia paikka, kun matkaajaluonteella ei ole seuraavaa reissua tiedossa... Me ollaan oltu Krabilla aikaisemminkin ja tosiaan se luonto ja maisemat tekivät lähtemättömän vaikutuksen!

   Poista
 5. Minulla on sinulle haaste blogissani :)

  VastaaPoista

Kommenttisi lämmittää mieltä kovasti :)