tiistai 13. marraskuuta 2012

Väri-iloa alkuviikkoon

 Tein viikonloppuna löydön, nimittäin omasta kaapista! En ole niin kovasti intoutunut maatuskamaniaan, mutta jos nyt sattuu löytämään isännän lapsuuden aikaisen maatuskan romukaapista, niin pakkohan se on esille laittaa! Vähän mua alkoi nauruttaa yksi heistä... Joku on käynyt kääntämässä essun vinoon ja minä en huomannut mitään kuvaa ottaessani :) hävytön leidari mummo!

Askarteluhuoneen piristyksenä on komeillut jo kuukauden tai pari huuto.netin kautta ostettu kotimainen retrovalaisin. Ihan 100% varma en ole siitä, onko tämän jalkalampun valmistaja Lival vai Aris. Livalilta on kuitenkin ihan täsmälleen samanlaiset kaartion muotoiset ja oranssit seinävalaisimet, mutta valaisimen laippa on sitten taas samanlainen, kuin Ariksen 70-luvun lattiavalaisimissa. Yleensä näissä on pikkuinen valmistajan tarra jossain piilossa, mutta tästä sitä en löytänyt. Tätä en kyllä meinaa lähteä maalailemaan, kun pinnat ovat lähes naarmuttomat. Eiköhän tuonne askarteluhuoneen värikirjoon yksi oranssikin mahdu.


10 kommenttia:

 1. Hauska maatuskasetti! Mun maatuskainnostus on tässä vähän jo hiipunut, ehkä pientä kyllästymistä, mutta kyllä mä taidan vielä pari maatuska-aiheista ompelusta kyhätä. Varsinkin, kun erilaisia maatuskakankaita makaa vielä tuolla varastossa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on ehkä enempikin pöllöinnostus ollu viimeisen vuoden, mutta onhan nää mummut ihan kivoja ja tulee jotenkin lapsuus mieleen :)

   Poista
 2. Kiva maatuskasetti ja ihanan pirteä retrolamppu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näihin keleihin kaivataan paljon kivaa ja pirteetä :D

   Poista
 3. Kieltämättä silmä osui tuohon ekaan maatuskaan... Aloin jo vähän miettimään, kunnes luin eteenpäin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa olla sitä pikkuveljen huumoria tämä ;) Mutta on se ihme miten itse hahmottaa maailmaa, kun en tosiaan huomannut kuvaa ottaessa mitään :)

   Poista
 4. Mä oon kyllä aina tykännyt maatuskoista. Ne on kyllä viime aikoina kulutettu valitettavasti vähän loppuun. Mutta onhan ne sympaattisia =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se on kyllä harmi, kun monista asioista tulee niin suosittuja, että niiden kiinnostavuus vähenee huomattavasti..

   Poista
 5. No onpas tosiaan hävytön maatuska! Mutta kivoja ovat, vaikka jo vähän suosiolla pilattuja. Kyllä mä voisin ihan helposti meillekin tuollaiset huolia, jos jostain sattuisin löytämään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä voi tosiaan löytää mitä merkillisimmistä paikoista, kuten oman kodinhoitohuoneen kaapista ;D

   Poista

Kommenttisi lämmittää mieltä kovasti :)