maanantai 29. heinäkuuta 2013

Liljan kukkaa pukkaa

Nyt on jo tovin ihmetelty millaisia liljoja sieltä mullista puskee ja kyllähän vaan niitä puskeekin.. Osa jätti nuput tekemättä ja mulla on mennyt myös sekaisin, mitä laatua tuli laitettua mihinkin. Joku elukkahan oli syönyt osan sipuleista ja esim viereistä liljaa nousi vain yksi.

Tuo marjapuuron värinen suuri lilja on mielestäni Olympic Torch  puulilja. Ihmettelin mikä emämoka mulla on käynyt, kun olen istuttanut ne noiden korkeampien valkoisten taakse... No sekin sitten selvisi, että ne kasvattavat vuosi vuodelta korkemman ja vahvemman varren.

Ottaisin mielellään vastaan, jos joku osaisi kertoa tuon liljan nimen, mikä kukkii pääosin valkoisena, mutta osa kukista on hennon vaaleanpunertavia. Se on kaunis, kuin morsiuskimppu ja kukkii näemmä yllättävän pitkään.


9 kommenttia:

 1. Kauniita ovat liljasi, mutta nimiasiassa en osaa auttaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan ne :) harmi, kun sitä tulee välillä oltua niin leväperäinen noiden istutusten suhteen ja sitten perästä päin saa ihmetellä mitä mikin on..

   Poista
 2. Niin komeita liljoja. Omiani vielä odotan. Pakko muuten hihkua sinulle, kun tiedän että osaat tätä arvostaa. Vanhempani hankkivat perjantaina pikkuruisen staffi-tytön; Tyynen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihanaa ihanaa :D Tyynestä tulee varmasti koko lähipiirin suosikki! Olisi kiva nähdä kuvia blogissasi joskus :) me odotetaan malttamattomina, että meidän pötkäleestä tulee isä elokuun lopulla..

   Poista
  2. Tyyne on jo nyt kaikkien suosikki. Kuvia varmasti tulee jatkossa :)

   Poista
 3. Onpa upeita! Mulla taitaa olla tuota samaa puuliljaa, myytiin vain jonkin muun nimisenä (ja sitä nimeä en tietenkään tähän hätään muista). Liljat ovat kyllä ihan ehdottomasti yksiä ihanimmista kukista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mister job olettaisin... se on ainakin lähes saman värinen.

   Poista
 4. Ihanat liljat! Minun pitää ehdottomasti alkaa panostaa enemmän noihin liljoihin. Ovat niin kauniita ja kukkivat nyt, kun muut kukkijat alkavat jo hiipua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eri liljoilla saa tosi komean kukinnan melkein parikI kuukaudeksi. Vielä tossa muutaman viikon päästä aloittaa kukintansa oriental liljat, mitkä ovat järjettömän voimakastuoksuisia ja upeita kokonsa ja värinsä puolesta.

   Poista

Kommenttisi lämmittää mieltä kovasti :)