maanantai 1. heinäkuuta 2013

Terveisiä Pandoralta


Taitaa olla taas aika palata blogin pariin pikku kesälomailun jälkeen ja pakko tuoda heti terveiset makroilun ihmeellisestä maailmasta. Joskus kun katsoin elokuvan Avatar, mietin miten ihmisen mielikuvitus pystyy kehittämään niin ihmeellistä, kuin Pandoran planeetta kasveineen... Mutta kummasti sitä löytyy melkein yhtä metkoja asioita ihan omalta pihalta, kun tarkastelee vähän lähemmin.

Sain taas lainaksi makro-objektiivin ja sillä on tullut kuvailtua tässä parin viikon ajan. Vaikeeta hommaahan se on edelleen, mutta niin kivaa ja palkitsevaa, kun onnistuu ikuistamaan näitä huvittavan pörröisä kukkia ja kukan alkuja.

Tuossa alla on muuten tämän hetkinen ylpistelyn aiheeni, eli ihan tse kasvatetun keijunmekon ensimmäinen pikkiriikkinen kukan alku :)


6 kommenttia:

 1. Huikeita kuvia, kyllä luonto osaa hienoimman designin!

  VastaaPoista
 2. Todella hienoja yksityiskohtia ja kuvia. Tuommoinen makrohan pitää meillekin hommata =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen todella lämpimästi! luonnosta avautuu aivan uusi puoli ja käytön opettelu on melko koukuttavaa myös :)

   Poista
 3. Lisää kierroksia makrokuumeeseen ;) Hienoja otoksia, ei noin mahtavia yksityiskohtia paljain silmin (ainakaan mun) kyllä erota. Ihan uusi ulottuvuus koko kasvimaailmaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on niin ihana tuo ystävän mies, joka harrastaa kuvausta, että sain makron ehkä vähän pitempäänkin lainaan <3 Kasvien karvaisuus on ollut ehkä hämmentävintä ja huvittavinta :D Pienent ja vaatimattomat kukat ja kasvin osat ovat osoittautuneet mielenkiintoisimmiksi! Ei jotain keijunkukkien kukintoja tule katsottua muuten, kuin kokonaisuutena, mutta onhan tuo nuppurykelmä ihan uskomaton..

   Poista

Kommenttisi lämmittää mieltä kovasti :)