perjantai 7. helmikuuta 2014

Koruja koruja koruja!!

Sairasloman aikana on tullut piperrettyä muutama korvakoru ja tämä kristallisydän kaulakoru. Itse en pidä kauheasti muita koruja, kuin näitä korviksia. Kun iholla on aika runsaasti kuvia, niin jotenkaan ei enää ole tarvetta koristautua helyin.

Pidän eniten värikkäistä, yksinkertaisista ja vähemmän bling bling koruista. Myös etnotyyliset korut miellyttää omaa silmää. Kimaltelevia ja hempeitä koruja on kuitenkin kiva tehdä ja onneksi niillekin löytyy oma osoitteensa. Viimeksi eilen äiti kävi hakemassa tuon kristallisydämen itselleen.

Alla olevista ehdottomasti oma suosikki on tuo missä roikkuu metallinen pisara alimmaisena, eikä se keltainen rypälekään kylmäksi jätä.4 kommenttia:

 1. Kivoja koruja! Itse en korviksia nykyään käytä, joskus oli useampikin reikä toisessa korvassa, mutta nyt kaikki ovat menneet umpeen enkä ole saanut aikaiseksi mennä niitä uudestaan laittamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ne pienellä tuuppauksella aukeaisivat ihan omin voimin, jos ovat olleet useamman vuoden käytössä aikaisemmin :) Tai en mä tiedä, voi olla erojakin ihmisten välillä. Itsellä pysyy korvissa reijät auki ihan vuosi tolkulla ilman korujakin.

   Poista
 2. Voi miten ihania koruja, todella kauniita!

  Mulla on ihan hillittömät koruvarastot ja aina välillä itsekin jotain nättiä väkertelen, mutta työni on sellainen, ettei arkena ole oikein järkevää käyttää mitään nappikorviksia ja vakiosormuksia kummempaa. Juhliin mä kyllä sitten korustelen ihan huolella :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Sama mulla, ettei kauheesti töissä voi pitää, paitsi palaveripäivinä.. Näiden korujen kanssa on vähän silleen, että välillä menee pitkäkin aika, ettei tule tehtyä mitään ja sitten iskee kauhea buumi, mikä taas hetken kuluttua laantuu.

   Poista

Kommenttisi lämmittää mieltä kovasti :)