tiistai 4. helmikuuta 2014

Morjes!


 Taas on tovi vierähtänyt viime postauksesta..Ehkä yhtenä isona tekijänä on ollut kamerattomuus. Myin järkkärini, koska olin ostamassa uutta ja siinä meni sitten tovi, ennen kuin sain tämän uuden ihanuuden hankittua. Nyt on kamera ja pitäisi saada viimisen päälle kuviakin, mutta...

Olin polvileikkauksessa tuossa vuoden vaihteessa ja maannut täällä kotona siitä saakka. Hiukan haastavaa tuo valokuvaus keppien ja pyörätuolin kanssa häärätessä ;) No vielä olisi 8vrk tätä rampailua edessä ja sitten saa taas molemmat jalat käyttöön!! Helppoa ei varmaankaan tule olemaan, kun tuo käyttämätön kinttu on mennyt melko surkeaan kuntoon ja pohjelihas on jumpasta huolimatta surkastunut silminnähden.

Aika erikoista tällanen oleilu, kun ei oikein mitään pysty tekemään, eikä sitten sitäkään saa aikaiseksi, mitä pystyisi... mm. blogien lueskelu on ollut ihan minimissä, eikä kirjoittelu ole tullut mieleenkään. Piirustellut olen jonkin verran, mutta ei mitenkään siinä määrin, kun kuvittelin maalailevani ja hääräileväni sairasloman aikana.. Ensimmäinen ja toinen saikkuviikko hurahti Netflixiltä sarjoja tuijotellessa ja sitten lopun aikaa olenkin pyörinyt fb:ssä ja Agodan/Bookingin sivuilla matkasuunnitelmia tehden ja täydellisiä, hyviä ja halpoja majapaikkoja etsien... Päivät hurahtaa kauheaa vauhtia eteenpäin ja tuntuu, ettei heräämisen ja nukkumaan menon välillä ole, kuin muutama tunti. No eipähän ainakaan voi sanoa, että olis tullut aika pitkäksi!


8 kommenttia:

 1. Helou pitkästä aikaa! Kiva, että saatiin sut "herätettyä talvihorroksesta" ja liikkeelle myös tänne blogilandiaan! Aika hurjaa on noista erilaisista leikkauksista toipuminen, mutta hyvä juttu, että jo kohta pääset tolpillesi, ja tekemään kävelytreenejä :) Kun kerkeät, valotahan vähän, minkälaisen kameran hankit, jos saa kysyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hola hola vaan :D Todellakin kiva, että herätitte! 6 viikkoa pitää tosiaan olla varaamatta, että sinne poistetun ruston tilalle saa rauhassa kasvaa arpirustoa tai jotain sellasta... Kamerasta ja maailman mahtavimmasta lisävarusteesta teen ehdottomasti oman postauksen ;D

   Poista
 2. Pikaista toipumista sulle! Kiva, kun ilmaannuit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos, toivon todellakin pikaista toipumista.. Toivottavasti menetetyn lihaksen takaisin kasvaminen ei kestä sen kauempaa, kuin sen surkastuminenkaan...

   Poista
 3. Hei onpa kiva kuulla sinusta. Kovasti toipumista ja kuntoutumista toivottelen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin samoin :D Tänään meinaan kyllä sukeltaa teidän juttujen kimppuun ja kerätä sieltä ispiraatioita taas tähän touhuun.

   Poista
 4. Moii kiva kuulla taas sun kuulumisia! Toivottavasti polvesi on pian parmepi ja pääset eroon kyynärsauvoista ja rullatuolista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka moi :D viikko vielä pitää kituuttaa ja sitten alkaa jokapäiväinen uiminen ja salilla jumppaaminen..

   Poista

Kommenttisi lämmittää mieltä kovasti :)