tiistai 25. helmikuuta 2014

Odotusta


yant paed tidt ja muinaiset Khmeeri kirjoitukset
Sehän olis sitten vielä 2 viikkoa ja rapiat, että olis kesä... Thaimaa kutsuu kolmeksi viikoksi ja sittenhän on jo melkein kesä täälläkin, kun tullaan takaisin. Tuleva reissu on jo 4., eikä varmasti jää viimeiseksi. 

Tänään pitäisi vielä ostaa sisäiset lennot ja varata ensimmäisen ja viimeisen yön majoitukset. Muuten kaikki järjestelyt on jo kunnossa ja isännän uusi rinkkakin saapui eilen. Vähän jännittää, miten tuo kipeä polvi kestää liikkumiset, mutta jos ei kestä niin makaan vaan rannalla kuin merinorsu.


Kohteita on kaikkiaan 5 ja viimeisellä viikolla olisi tarkoitus ottaa perinteinen bambukepillä nakutettu tatuointi sak yant. Sak yantit ovat maagisia/uskonnollisa tatuointeja ja haluamani paed tidt suojaa matkalaista, matkustanpa mihin ilmansuuntaan tahansa. Pikku lisänä kuva suojaa vielä pahoilta hengiltä, mikäs sen mukavampaa :) Saas nähdä löydänkö munkin tekemään kuvan, vai pitääkö tyytyä liikkeeseen ja vähemmän autenttiseen tapahtumaan. 

Matkamuistot Kreetalta ja Teneriffalta viimevuoden reissuilta

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa mahtavalta sekä reissu- että tatskasuunnitelmat! :) Ja kas, joka keväinen tatuointikuume nostaa taas päätään...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on taas vuosien jälkeen meneillään pahalaatuinen tatuointikuume... Suunnitelmia on vaikka ja kuinka...

      Poista

Kommenttisi lämmittää mieltä kovasti :)