tiistai 15. huhtikuuta 2014

Oho! Se on kevät..


 Tomaatin ja chilin taimet alkavatkin olla aika hyvässä kasvussa ja eilen laittelin honteloille tomaateille tuet ja istutin ne syvemmälle isompiin ruukkuihin. Tomaattia on tänä vuonna kahta F1 laatua. Viime vuonna hyväksi havittua Sun Goldia ja uutena kokeiluna Sweet Million. Jotenkin olen haksahtanut pahemman kerran näihin pikkutomaatteihin. Viime vuotiset Tigerella ja Gardener´s Delight eivät oikein vakuuttaneet maultaan, eikä kyllä edelliskesäinen Black Cherrykään ollut mitään verrattuna näihin hullumaisen makeisiin kirsikkatomaatteihin.

Chiliä on myös kahta laattua. Toinen on pitkä punainen chili vailla nimeä, mitä olen jo kasvatellut muutaman kesän omista siemenistä. Uutena kokeiluna on viime talvena Prismasta ostettuista Aji Cristalleista poimitut siemenet.


Sitten se ihan käsittämätön juttu... Siellä kukkii pihalla ihan täysillä jo! Pikku tulppaanit yllättivät todella, kun eilen aloin tarkastella kukkapenkkiä vähän lähemmin. 2 kommenttia:

  1. Siis missä sä oikein asut?... Miten siellä voi kukkia jo noin? Mä olen kakkosvyöhykkeellä ja ei toivoakaan. Tai no on täällä skilloja näkynyt. Ja ei mun tomaatitkaan ole lähimainkaan tuota luokkaa. Onneksi en kuvannut blogiin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh! Täällä Turguses mää asun :D Kyllä se yleisilme on aikas harmaa, mutta nuo pienet lummetulppaanit kyllä yllättivät. Mä laitoin tomskut jo tossa helmikuussa multiin, kun olis mennyt matkan takia muuten niin pitkälle kylvöt. Äidille vaan kiitos, että piti huolta taimista siinä samalla, kun koiristakin. Tomaatit on vähän turhankin pitkiä, kun ei ole ollut tarjota viileämpää huonetta tällä kertaa.

      Poista

Kommenttisi lämmittää mieltä kovasti :)