tiistai 15. huhtikuuta 2014

Puuhasteluja

Meillä on tuo arkkupöytä ollut jo pitkään ihan karmeassa kunnossa, kun isäntä pillailee juomiaan, eikä lasinalusiakaan huushollista löydy. Törmäsin kelpo kikkaan pöydän päälisten entraamiseksi. 1/3 etikkaa ja 2/3 öljyä sekoitetaan ja sitten vaan kihnutetaan pinta seoksella. Toimi ihan älyttömän hyvin noihin pienempiin läikkiin, mutta tuolta ylä reunasta oli lähtenyt oikein kunnolla petsit pinnasta, eikä rinkula kaikonnut mihinkään. Tupsuttelin siihen sitten hiukan öljyväriä ja avot! Eipä hassumpi tulos. 

Olen ollut vähän epäileväinen, että onko arkku muka oikeasti vanha, kuten liikkeessä väitettiin... Pintaa puunatessa tuosta saranan kohdalta ilmaantui kuitenkin näkyviin vanhat sarananpaikat, joten ei se sitten varmaan olekaan mitään uustuotantoa. 

Teinpä sitten koevedoksen lasinalusesta, jollainen on kytenyt mielessä pitemmän aikaa. Kunhan saan ompelukoneeni kuntoon niin täytyy tehdä uusi kokeilu. Liima ei oikein soveltunut tähän, mutta jos kerrokset yhdistäisi ompelemalla... Saas katsoa mitä saadaan aikaiseksi. 


3 kommenttia:

 1. Arkun pinnasta tuli oikein komea!
  Wau, tuo on hauska idea lasinaluseksi!

  VastaaPoista
 2. Joo mä olen pikkusen karttahullu... Maailmankarttaa ja karttapalloa sun muuta karttaa löytyy pilvin pimein :D

  VastaaPoista
 3. Kivat lasinaluset! Mulla on sulle haaste, vähän hölmö sellainen, mutta käy kurkkaamassa :)

  VastaaPoista

Kommenttisi lämmittää mieltä kovasti :)