lauantai 4. lokakuuta 2014

Piskien kuulumisia


 Jokaisen päivän pitäisi olla, mutta tänään on virallisesti maailman eläinten päivä. Sen kunniaksi pikku katsaus meidän maailmannapoihin..

Staffit eivät aina tule maailman parhaiten toimeen muiden koirien kanssa tai sanottaisiinko, että he ovat valikoivia ystäväpiirinsä suhteen. Ehdotonta parhautta on, kun Aatu Patunpoika Tinttinen  saapuu visiitille. Hulinointi on niin mahdotonta, ettei siinä meinaa pysyä kaksijalkaiset perässä.  

 Pimsun kanssa on ollut vähän murhetta, kun tassuihin pesiytyi sitkeä tulehdus. Sitä on nyt tehohoidettu pari viikkoa ja toivottavasti ei tarvitse turvautua antibiootteihin. Melkoinen homma, kun joka ulkoilun jälkeen pitää kuivata föönillä varpaat, 2 kertaa päivässä otetaan kamomillatee-Betadine jalkakylpyjä ja siinä välissä pesu lääkeshampoolla ja fööniä päälle. Pistää se hymynaamankin vakavaksi ja varsinkin, kun yöksi laitetaan ämpäri päähän, ettei pikku hampaat kalua anturoita. 


Julkkistouhuakin on ollut ja sankarit päässeet lehteen.  
Koisut olivat meidän Kroatian reissun ajan hoidossa Kaer oy:n koirahoitolassa. Hoitolan omistaa Tanja Karpela ja Janne Erjola ja se sijaitsee Salon seudulla Perniössä. Olen aina ajatellut, että en voisi ikinä viedä meidän lellipyllyjä mihinkään hoitolaan. Sitten kuulin Kaerista kaverilta ja vakuutuin, että jos johonkin niin sinne sitten. Hoitola on ihan mahtava paikka, eikä parempia oltavia piskeille voisi toivoa. On leikkituntia ja pääsee vapaasti juoksentelemaan aidatussa metsässä. Viimeinen niitti valinnalle oli se, kun kuulin kaverilta, että ukkosta pelkäävän koiran kanssa mennään nukkumaan, eikä tarvitse yksin pelätä. Koirilla on ihan hotellitasoiset huoneet ja hoidokit saavat olla päivisin seuroissa, kun hoitolan väki touhuaa toimistossa. Ihan loistavaa ja halpaakin, kun vuorokausi maksoi 40€ kahdelta ja siihen kuuluu ruuatkin vielä päälle. 

  
Hoitolasta haettiin tyytyväiset koirat ja pari päivää meni hieman raskaissa tunnelmissa, kun huomiota ja aktiviteettia vaadittiin ponnekkaasti. Hiukan liian hyvään olivat siis tottuneet ja ilme oli tämä, kun ihan jatkuvasti ei leikiksi laitettu :)


2 kommenttia:

  1. Vaikuttaa koirien luksushotellilta :) On suuri helpotus kun tietää lemmikkien olevan hyvässä hoidossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitähän se oli :) Ihan varmasti suurimmassa osassa koirahoitoloita saa oikein asiallista ja hyvää hoitoa. Joku kun vielä perustaisi ihan kotihoitolan niin se vasta olsi jotain. Yhden perheen koira/koirat vaan samaan aikaan. siinä olis monelle pikku lisätienestin paikka. Mä maksaisin kernaasti sellaisesta ihan kunnolla.

      Poista

Kommenttisi lämmittää mieltä kovasti :)