keskiviikko 1. lokakuuta 2014

DymoNämä oli trendikkäitä joskus 30 vuotta takaperin omassa lapsuudessani ja jokunen vuosi takaperin ne nousivat sisustajien suosioon. Ja miksiskäs ei, kun kivaltahan ne kohokirjaimet näyttävät. Tekstit ovat olleet muutenkin kovassa huudossa monessa asiassa, niin seinätarroissa, sisustustauluissa, kuin tatuointienkin aiheena. 


Itselläni on nämä matkamuistopurnukat ja pitihän niihin saada jotkut merkinnät sisällöstä, ennen kuin dementia iskee eikä ole enää mitään käryä mikä on mistäkin ja koska. Yllättävän hyvin ne kuitenkin vielä muistaa, kun yhtenä huvina uudessa matkakohteessa on miettiä, mikä on se paikalle ominainen juttu ja saada se jotenkin kerättyä talteen. Ei varmaankaan jää epäselväksi, että täällä puuhastelee henkeen ja vereen rantaihminen...
6 kommenttia:

 1. Kiva idea tuo purkitus ja tekstitys. Mulla oli kasa kiviä ympäri maailmaa enkä muista enää mistä. Ne on istutettu jokunen vuosi sitten puutarhan betonimunaan. Sen jälkeen on kivet kasattu kivikkopuutarhaan ja niin unohtui niidenkin alkuperä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monikin tuo jonkun kiven tai simpukan matkoiltaan. Tolla purkittamisella se matka säilyy ihmeen selvänä muistissa.

   Poista
 2. Hauskasti tallennetut muistot. Ennen muistin jokaisen kiven ja luun alkukodin, mutta nyt tieto alkaa haalistua mielestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äkkiä nyt sitten kehittelemään jotain arkistointisysteemiä, ettei tärkeät muistot himmene :D

   Poista
 3. Onpa hauska idea! Olen joskus tuonut reissuilta just jotain kiviä ja simpukoita, jotka ajan myötä hautautuvat aina jonkun epämääräisen romuläjälaatikon uumeniin tai päätyvät roskikseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla lähti tämä liikkeelle Egyptin reissulla, kun poimin pyramidin juurelta palasen kalkkikiveä, eli palasen historiaa, mikä on kutkutellut ikäni mielikuvitustani. se on tuolla pinon ylimmäisenä kalleimpana aarteena vitriini purkissa ja siitä se sitten lähti :) Jotkut kerää matkoiltaan jääkaappimagneetteja ja toiset jotain muuta. joku näissä kivissä ja kikkaroissa on viehättänyt lapsesta saakka..

   Poista

Kommenttisi lämmittää mieltä kovasti :)