maanantai 10. kesäkuuta 2013

Hempeää lilaa

Vaaleanpunaiset ja lilaset kukat on kyllä edelleen mun suosikkeja tästä värimaniasta huolimatta.. Ensimmäinen daalia on vihdoin kukassa ja kyseessä on pompon daalia Jan van Schaffelaar. Ikeasta ostettu terassihortenssiakin kukkii uskomattoman hienosti ja tykkään siitä miten eri kukinnoissa on värit vähän eri variaatioin.

Ihmisellä alkoi sitten vihdoinkin kesäloma ja nyt voi keskittyä kaikkeen puuhasteluun. Ensimmäinen lomapäivä kruunaantui kauan odotetulla sateella. Meillä ei ole tullut viikkoihin pisaraakaan vettä ja nurmikkokin alkaa olla entistä huonommassa kunnossa ja paikoin jopa palanut...

Tervetuloa myös uudet lukijat!!

8 kommenttia:

 1. Voihan daalia, mahtaako mulla kukkia tulla kun ei vielä ole mitään eloa ruukussa näkyvillä :( Sulla on hyvin kaunis tuo kukkasi, herkullisen värinen. Oikein ihanaista lomaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi, jos ovat menneet piloille :/ Nämä on jo olleet ruukuissa yli 2kk. Kauhean paljon on lehtimassaa, mutta kukat on pieniä tai siis tämä yksi ainut kukka ;)

   Poista
 2. Samat lempparivärit täällä :) Upeaa kukintaa! Voi ihanuutta, alkoiko sulla jo loma? Minun pitää jaksaa painaa hommia vielä juhannukseen asti, sitten ei tarvitse pitkään aikana herätä kännykän herätykseen. Univelkaa tuntuisi olevan rutkasti! Nautihan olostasi, kun taivas hoitelee puutarhan kastelunkin puolestasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alkoihan se... En ole ikinä pitänyt lomaa näin aikaisin ja nyt on vieläpä vain 2 viikkoa, kun syksyllä ja talvella on useampi matka tulossa ja pitää niihin sitten säästellä lomapäiviä... Mutta kiitos, kullä nautin :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Onhan se ilahduttavan kaunis ja saa suuremman arvon, kun intoutui ensimmäisenä kukkaan, koska muuten tämä ei ole ihan kärkisijoilla suosikki daalioiden joukossa..

   Poista
 4. Upeat kukat ja värit! Mun daalioissa ei näy vielä nupun nuppua, toivottavasti niillä on kaikki ihan kunnossa.. Mukavaa lomaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä ovat olleet esikasvatuksessa jo ihan huisin pitkään ja vasta nyt on alkanut näkyä nuppuja muissakin, joten eiköhän ne sinunkin :)

   Poista

Kommenttisi lämmittää mieltä kovasti :)