lauantai 15. kesäkuuta 2013

Etuovella


Etuportaan kesäkukat ovat tainneet jäädä aikaisemmin kuvaamatta... En ole pystynyt ihan kokonaan vastustamaan pinkin, valkean ja hopeaputouksen yhdistelmää, en siinä kohtaa, kun löysin tämän käsittämättömän kauniin inkaliljan muistaakseni Prismasta. Uudenguineanliisat ovat aivan uusi tuttavuus ja vaikka aika huonosti löytyi mitään hoito-ohjeita, niin tuo varjoisa paikka tuntuu kelpaavan ja kukinta on komeaa.

Tuosta amppelista en oikein tiedä, onko se miljoonakello vai amppelipetunia eli surfinia vai onko ne sama asia.. Tämä kukkii aika niukasti ja kuihduttaa kukkansa tosi nopeaan. Kerrotut amppelipetuniat aikaisempina vuosina ovat olleet huomattavasti kukikkaampia.

Niin odotan, että ehdittäis vihdoin öljyämään nuo kamalaksi kulahtaneet portaat ja terassi.. Tarvikkeet on kaikki hankittuna, enää puuttuu aika ja suotuisa ilma.


9 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Pitäisi keksiä jotain tekemistä välillä tuohon etupihallekin, kun näitä tulee nähtyä vaan vilaukselta kotiin tullessa..

   Poista
 2. Kauniita kesäkukkia, etenkin nuo inkaliljat. Mulla oli inkaliljoja aikoinaan hääkimpussani valkoisten eskimoruusujen kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kuulostaa todella kauniilta kimpulta! Mulla oli hääkimpussa punaisia kalloja ja muraattia..

   Poista
 3. Upeita kukkia ja tosi nätisti sopivat yhteen :)

  VastaaPoista
 4. Hei, blogissani on sinulle tunnustus :)

  VastaaPoista
 5. Minunkin blogista voit käydä tunnustuksen nappaamassa :)

  VastaaPoista

Kommenttisi lämmittää mieltä kovasti :)