sunnuntai 10. marraskuuta 2013

MonomaniaKenkäimpotentti tässä vaan päivää! Espanjassa asuvan ystäväni keksimä termi, meille joilla on haluja, mutta ei kauheasti kykyjä... Laittaisin varmaan kaikki rahani ihaniin kenkiin, jos se olisi mahdollista. Leveä ja korkea jalkaterä, sekä paksu pohje ovat kuitenkin varsin rajoittavia tekijöitä tässä leikissä, eikä korollisillakaan kävely oikein luonnista. Olosuhteiden pakosta olen ollut ikäni lenkkarin kuluttaja, mutta nyt on hieman valoa havaittavissa tunnelin päässä... 


Alku syksystä tilasin Englannista jo vuosia himoitsemani Dr Martensin Aimilie maiharit. Varren pituus on juuri sopiva, eikä paksut pohkeetkaan haittaa. Tästä voimaantuneena hankin vielä kiilakorkoiset nilkkurit, mitkä osoittautuivat myös nappiostokseksi. Kuvassa korko näyttää aika matalalta, mutta on minun  mittapuullani ihan huikean korkea... Huikeinta on kuitenkin se, että niillä on varsin hyvä kävellä, eikä ne hierrä tai purista mistään! 

Kuva: Jaana
Sitten niihin haaveisiin. Jokin aika takaperin iski hirveä hinku saada lapikkaat talveksi... Töysän kenkätehtaan Arctips huopalapikkaat olisivat niin täydelliset, mutta taas tulee impotenssi vastaan, eikä paksut pohkeet anna myöden niihin ihanuuksiin. Mallistossa on kuitenkin tuo lyhyt vartinen Paulapieksu (alempi kuva), mikä olisi ihan loistava kakkosvaihtoehto. Hieman erilaista Paulapieksua (ylempi kuva) valmistaa myös Parkanolainen Topman ja mallistossa on myös todella hienoja lapikkaita. 

Kuvat: Arctips.fi


Pitänee laittaa töpinäksi tilailun kanssa, ettei jää haikailuksi ja pelkkä luu käteen... 


7 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. On on! Ja kun pitää ne hyvässä vahassa ni ovat just näiden kelien kengät, mistä saadaan nautiskella puolet vuodesta...

   Poista
 2. Tuossa 3. kuvassa on kivan näköiset kengät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaan ja loistava kotimainen vaihtoehto vaikka ugg-kengille :)

   Poista
 3. Mukavia monoja oot löytänyt itellesi ja tähtäimeesi! Mä oon myös kuolannut noita lapikkaita, mutta kuvasi mokkalapikkaat on kyllä vielä hauskemmat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne topmanin valmistamat pitkävartiset mokkalapikkaat on ihan huippu hienot :)

   Poista
 4. Eikä! Noin upeita lapikkaita/pieksuja. Pakko saada. Aivan pakko. :D

  VastaaPoista

Kommenttisi lämmittää mieltä kovasti :)